Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sirenele" urca pe fotoliul de lider

ro

02 Mar, 2010 03:56 1056 Marime text
csvolei2004tomis.jpgLa doar două zile după eşecul surprinzător de la Târgu Mureş, formaţia constănţeană a trecut la pas de Universitatea Cluj

După dificila deplasare din Rusia, formaţia feminină de volei, CSV 2004 Tomis a disputat două partide în intervalul a două zile, reuşind să obţină o singură victorie, în deplasarea de la Cluj, cu scorul de 3-0.

În primul joc desfăşurat duminică, echipa pregătită Aleksandar Boskovic şi Constantin Alexe a pierdut surprinzător la Târgu Mureş în faţa formaţiei locale, CSU Medicina, gazdele reuşind astfel să producă cea mai mare surpriză din acest retur. Aflată doar pe locul 8 în clasamentul Diviziei A1, CSU Medicina Târgu Mureş a speculat la maxim oboseala din tabăra vicecampioanei, care veneau după un meci şi o deplasare extrem de obositoare de la Ekaterinburg şi nu a dat nicio şansă formaţiei constănţene obţinând cel mai important succes din acest sezon. Eşecul a fost însă dat uitării repede de elevele lui Aleksandar Boskovic şi Constantin Alexe pentru că ieri au avut de disputat un nou meci în campionat, pe terenul Universităţii Cluj, partida jucată în devansul etapei a XXI-a. Formaţia de pe litoral a reuşit să câştige fără probleme cu scorul de 3-0 (25-14, 25-15, 25-17). „La Târgu Mureş oboseala după ultimele deplasări şi-a spus cuvântul. Am ajuns foarte târziu în Bucureşti după un zbor destul de lung de la Ekatrerinburg. De la Bucureşti am plecat spre Târgu Mureş unde am ajuns la ora 01.30. Nu trebuie să facem din acest lucru o scuză, este foarte greu pentru fete să evolueze la acelaşi nivel după astfel de deplasări lungi", a declarat antrenorul secund al Tomisului, Constantin Alexe. În urma celor două rezultate echipa de pe litoral rămâne pe prima poziţie a ierarhiei interne cu 37 de puncte, la un punct distanţă de ocupanta locului secund, CSU Metal Galaţi. Tomisul are însă un meci în plus disputat, astfel că, după runda viitoare, programată la sfârşitul acestei săptămâni, ar putea pierde fotoliul de lider în cazul în care va pierde în derbiul cu Dinamo şi Metal Galaţi învinge la Sibiu. Celelalte rezultate din runda cu numărul 19 disputate la sfârşitul săptămânii trecute: CSM 2007 Focşani - CSM Sibiu 2-3; CSU Metal Galaţi - SCM U Craiova 3-0; Universitatea Cluj - Penicilina Iaşi 3-0; Dinamo Bucureşti - Ştiinţa Bacău 3-1; Unic Piatra Neamţ - IOR Bucureşti 3-0.

Meci decisiv cu Dinamo

Formaţia de pe litoral mai are de disputat doar două partide până la finalul sezonului regulat, prima chiar în faţa unei contracandidate la titlu, Dinamo Bucureşti. Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 6 martie, la Sala Sporturilor din Constanţa, Tomis fiind obligată să câştige pentru a-şi păstra măcar poziţia secundă în ierarhia internă, loc ameninţat chiar de echipa bucureşteană. În tur, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-2. Ultima etapă a sezonului este programată pe data de 20 martie, CSV 2004 Tomis urmând să întâlnească pe teren propriu codaşa clasamentului, CSM 2007 Focşani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii