Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sansa revansei pentru CVM Tomis

ro

22 Feb, 2008 00:00 563 Marime text
1203626980.jpg

Tomisul trebuie sa remedieze repede problema din jocul echipei pentru ca orice pas gresit in faza play-off-ului poate fi decisiv

Dupa ce a fost invinsa, luni, de echipa Remat Zalau, cu scorul de 3-1, intr-o partida restanta din etapa a IX-a a Diviziei A1, campioana Romaniei la volei masculin, CVM Tomis, are sansa revansei in acest week-end, cand va juca cu echipa salajeana in etapa a XX-a a Diviziei A1. Dupa o victorie la Simleu Silvaniei si o infrangere la Zalau, in compania formatiei locale Remat, Club Volei Municipal Tomis Constanta revine, in acest week-end, cu partida revansa de pe teren propriu impotriva echipei salajene. Directorul sportiv al formatiei CVM Tomis, Serhan Cadar, s-a declarat nemultumit de infrangerea echipei sale in ultima partida oficiala, disputata luni. "Am jucat foarte slab. Nu ne-am regasit in teren, am facut greseli foarte mari, parca jucatorii nu aveau dorinta de a castiga", a spus Cadar dupa meciul de la inceputul saptamanii. Daca in victoria de la Simleu, tehnicianul Stelio de Rocco a folosit jucatorii care au evoluat mai putin pe parcursul sezonului, la Zalau, echipa constanteana a inceput partida in formula de baza cu Ilies, Erkan Togan, Hein, Ivkovic, Ashley Nemer, Daivison si Tanasescu. Cu toate acestea, echipa din Zalau a reusit sa produca surpriza si sa invinga. Astfel, Tomisul trebuie sa remedieze repede problema din jocul echipei pentru urmatorul meci, pentru ca, dupa cele trei etape ramase din sezonul regulat, urmeaza partidele din play-off. In aceasta faza, meciurile vor fi eliminatorii, iar orice pas gresit al echipei constantene poate cantari decisiv in realizarea obiectivului pentru acest sezon. CVM Tomis Constanta continua sa conduca in clasamentul Diviziei A1 cu 35 de puncte. Formatia constanteana este urmata de Steaua, care a fost si ea invinsa de VCM Piatra Neamt, in ultima etapa disputata sambata, si de Dinamo, ambele echipe acumuland cate 33 de puncte. Remat Zalau se afla pe locul 6, cu 30 de puncte.

Urmatoarele cinci meciuri, pe teren propriu

CVM Tomis va sustine in perioada urmatoare cele trei meciuri din campionat si dubla din sferturile de finala ale Cupei Romaniei numai in Sala Sporturilor. Voleibalistii constanteni vor disputa prima partida cu Remat Zalau, sambata, de la ora 17.00. Va urma apoi seria de meciuri cu formatia Unirea Dej, pe 27 si 28 februarie, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, iar pe 1 martie in campionat, meci contand pentru etapa a XXI-a. Ultima intalnire din seria de jocuri de pe teren propriu va fi cu Volei Club Municipal Piatra Neamt, pe data de 8 martie, in ultima etapa a sezonului regulat. Pentru a pastra prima pozitie in clasamentul Diviziei A1 si pentru a avea avantajul in play-off pe care-l confera locul 1- mai multe jocuri in fata propriilor suporteri, daca va fi necesar -, formatia de pe litoral trebuie sa castige toate intalnirile, partida cu nemtenii putand fi decisiva in cazul in care se vor mai pierde meciuri sau seturi in urmatoarele doua intalniri din Divizia A1.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii