Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sageata a strapuns Farul (galerie foto)

ro

28 Sep, 2009 02:20 1415 Marime text
cap_2.jpgŞumudică: „Dacă era 3-0 la pauză, nu se supăra nimeni, însă ne-au surprins la prima ocazie de poartă şi au înscris"

FC Farul a suferit, ieri, cel de-al doilea eşec pe teren propriu, după ce a fost învinsă cu scorul de 1-0 de nou promovata Săgeata Stejaru, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a ligii secunde.

După o perioadă în care corabia „marinarilor" se părea că se redresează, elevii lui Marius Şumudică au făcut un nou pas greşit în faţa unei echipe mici. Astfel, după Brăneşti şi Chiajna, Farul a cedat în faţa formaţiei tulcene, Săgeata Stejaru. Prima parte a partidei a fost dominată clar de constănţeni, care au încercat să străpungă „autobaza" oaspeţilor fără sorţi de izbândă, şuturile de distanţă fiind singurele arme cu care „marinarii" au reuşit să ameninţe poarta lui Olteanu. După pauză, Şumudică îl introduce pe eroul din meciul cu Sportul, nigerianul Mansur, în locul lui Matei. Mutarea s-a dovedit a fi inspirată, toate ocaziile periculoase din repriza secundă pornind de pe partea jucătorului de 18 ani. Acesta are şi prima ocazie în minutul 55, şutul său trecând puţin pe lângă poarta lui Olteanu. Contrar cursului jocului, Săgeata reuşeşte să deschidă scorul chiar prin reuşita unui fost jucător de la Farul, Ştefan Ciobanu. După primirea golului, formaţia pregătită de Marius Şumudică a continuat asaltul la poarta tulcenilor fără niciun rezultat, astfel că „marinarii" bifează cel de-al treilea eşec din actuala stagiune şi coboară până pe locul 9 în clasamentul Ligii a II-a, Seria I, cu 10 puncte, la egalitate cu Sportul, Săgeata şi Dunărea Galaţi. Farul a început jocul de ieri cu următorul 11: Vlas - Măţel (căpitan), Diogo, Papp, Gaston Mendy - Bogdan Andone, Matei, Ben Teekloh, Cristocea - Chico şi Marius Ene. Au mai intrat, pe parcursul partidei, Mansur, Rusmir şi Liviu Mihai II.

farul.jpgForţe proaspete

După meci, tehnicianul Farului, Marius Şumudică, s-a declarat mâhnit de faptul că echipa sa nu reuşeşte să înscrie, deşi îşi creează foarte multe ocazii de gol. „Nu mai ştiu ce să zic. Am avut foarte multe ocazii, atât în meciurile cu Petrolul şi cu Sportul, cât şi în meciul cu Stejaru, şi nu am reuşit să marcăm. Problema unui antrenor este să-i aducă în faţa porţii, mai departe nu pot să intru eu să o bag în poartă. Dacă era 3-0 la pauză nu se supăra nimeni, însă ne-au surprins la prima ocazie de poartă şi au înscris. Fotbalul este nedrept câteodată", a spus antrenorul echipei constănţene. În altă ordine de idei, patronul clubului de pe litoral, Giani Nedelcu, a anunţat că săptămâna viitoare ar putea sosi la echipă alţi trei jucători străini - doi atacanţi şi un mijlocaş central. În cazul în care se va ajunge la o înţelegere, noile achiziţii ar putea debuta pentru Farul chiar etapa viitoare, cu FC Botoşani. Altfel, primele jucătorilor vor fi blocate până în momentul în care echipa se va clasa pe primele două locuri ale clasamentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii