Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O remiza si o infrangere

ro

27 Jan, 2003 00:00 632 Marime text

FC Farul Constanta - FC Arges 2-2 si 0-3

Cele doua formatii s-au intalnit in doua partide formate din doua reprize a cate 30 de minute * Antrenorul Ion Marin a mers pe mana unui sistem 5-3-2 care, in faza ofensiva, a devenit 3-5-2 * S-au remarcat Balan, Chirea, Pascovici si L. Mihai * La FC Farul se afla in probe juniorul Man, un atacant de 17 ani de la Unirea Dej

Amicalul pe care FC Farul Constanta l-a sustinut ieri la Sinaia cu FC Arges s-a consumat, de fapt, in doua partide constituite din cate doua reprize a cate 30 de minute. Cei doi tehnicieni, Ion Marin (FC Farul) si Ion Moldovan (FC Arges), au ajuns la aceasta intelegere pentru a putea sa-si testeze toti jucatorii din lot pe o perioada de joc cat mai lunga. In primul meci, in care la gruparea de pe litoral au evoluat "titularii", scorul a fost egal: 2-2. Golurile au fost marcate de L. Mihai si I. Barbu, respectiv Dita si Bilasco. Adept al sistemului 5-3-2, care in faza de atac se desface in 3-5-2, Ion Marin a inceput cu doi fundasi la marcaj, I. Barbu si Pascovici, cei doi ajutandu-l cu succes pe libero-ul Schiopu, in timp ce "benzile" Balan si Senin au fost puntile de legatura intre aparare, mijloc si atac. In acest sistem, jocul Farului a dat roade, tehnicianul Ion Marin declarandu-se multumit de felul in care s-au comportat elevii sai. Printre jucatorii remarcati au fost Balan, Chirea, Pascovici si L. Mihai, ultimul cu o pofta mare de joc dupa ce, in urma nu cu mult timp, a fost amenintat cu punerea pe lista de rezerve. Antrenorul Ion Marin i-a trimis in teren pe: Curca - Balan, I. Barbu, Schiopu, Pascovici, Senin - Chirea, Lungu, Cristocea - Baltoi, L. Mihai. In cel de-al doilea meci, in care au intrat "rezervele", FC Arges s-a impus cu 3-0, golurile pitestenilor purtand semnatura lui Ad. Iordache, Albinaru si I. Voicu. Sistemul de joc ales de "Sapaliga" a fost acelasi ca si in primul meci, insa rezultatele nu au fost cele asteptate. "Unsprezecele" de start al Farului a fost urmatorul: Unchias - Badescu, Ravoiu, Tanasa, S. Mocanu, Bogdanovic - Ciortea, Usurelu, Zicu - Priescu, Hrib. Au mai intrat: Oprea (in locul lui Ciortea) si Man (in locul lui Priescu). Man este un atacant tanar, de 17 ani, de la Unirea Dej, care se afla in aceste zile in probe la formatia "alb-albastra". Singurii care nu au intrat nici macar un minut au fost Vlas, Popete si Negru, care s-au antrenat saptamana trecuta foarte putin, din cauza unor accidentari. De altfel, astazi Ion Marin ii va trimite pe acestia acasa. Vlas se va opera de menisc, iar Popete si Negru vor trece pe la doctor, pentru a face testul cu rezonanta magnetica, cei doi avand probleme la genunchi.

Ore libere la "Sura Dacilor"

Imediat dupa meci, antrenorul Ion Marin le-a dat elevilor sai program de voie. Eliberati de chinul antrenamentelor, fotbalistii au mers la restaurantul "Sura Dacilor". Pentru cateva ore, ei au uitat de alergarile pe pantele muntoase si de sala de forta. Pentru putin timp, pentru ca de azi ei revin sub comanda lui Ion Marin, avand din nou program cu trei antrenamente zilnice. Farul va sustine urmatorul meci amical miercuri, de la ora 11.00, la Sfantu Gheorghe, cand va intalni divizionara B "Poli" Iasi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii