Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte spectaculoase la Sala Sporturilor Moroşanu l-a învins pe Leko. Londt a câştigat piramida

ro

18 Jul, 2011 00:00 4760 Marime text
morosanu,leko-superkombat.jpgCei prezenţi sâmbătă seară la Gala Superkombat de la Sala Sporturilor au avut parte de meciuri extrem de spectaculoase între vedetele din circuitul K-1 şi românii din LocalKombat, patru luptători români reuşind să-şi învingă adversarii.

Printre aceştia s-a aflat şi Cătălin Moroşanu, Moartea din Carpaţi obţinând una dintre cele mai importante şi cele mai spectaculoase victorii din carieră, după ce l-a învins la puncte pe unul dintre cei mai buni luptători din K-1, germanul Stefan Leko. Moroşanu a reuşit un meci foarte bun dominându-l pe tot parcursul celor trei reprize pe Leko, decizia arbitrilor fiind unanimă. Ieşeanul îşi ia astfel revanşa în faţa germanului după ce, în urmă cu patru ani, Stefan Leko îl învingea pe Cătălin tot la puncte, la K-1 Fighting Network de la Bucureşti. Totodată, Moroşanu este al doilea luptător român care îl învinge pe neamţ, după Raul Cătinaş.

ismael_londt_-_superkombat.jpg

Surpriza a venit din Olanda

Chemat să lupte în semifinalele piramidei de la Superkombat, după retragerea indianului Singh Jaideep, olandezul Ismael Londt a profitat din plin de şansa primită şi a dat de pământ cu adversarii săi câştigând prin knock-out ambele lupte susţinute. În meciul cu Sebastian Ciobanu, Londt a surpins pe toată lumea dominând lupta de la un capăt la altul. În runda a treia, olandezul l-a trimis la podea pe roman, cu un croşeu care l-a făcut pe Fiul lui Dracula să se declare învins. În finală, cel supranumit Mr. Pain a măturat podeaua cu croatul Mladen Brestovac, care nu a facut faţă puternicelor lovituri ale olandezului. Brestovac se calificase în finală după ce l-a învins prin knock-out pe Mighty Mo. Londt este al doilea sportiv care se califica la Superkombat Final Elimination, după ce Serghei Lascenko a câştigat piramida de la Bucureşti.

Victorii pentru Andrei Stoica, Mihai Barbu şi Benny Adegbuyi

ismael_londt__ciobanu_-_superkombat.jpg

Bogdan Stoica a pierdut în faţa turcului Hakan Aksoi după ce, în prima rundă, cei doi s-au aruncat peste corzile ringului, Aksoi suferind şi o accidentare la umăr. Totuşi, Aksoi a continuat lupta după ce a primit îngrijiri medicale şi a obţinut, până la urmă, victoria prin abandon, Bogdan Stoica accidentându-se la genunchi după o altă aterizare greşită. Carter Williams l-a învins, prin knock-out în repriza a treia pe Marian Iordan, în timp ce Mihai Barbu l-a învins clar, la puncte, pe israelianul Alex Tropimov. Andrei Stoica l-a învins, la puncte, pe Henrique Zowa, iar nigerianul de origine română, Benny Adegbuyi l-a făcut knock-out în repriza a doua, pe Joachim Thomas.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii