Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Campionilor revine la Constanţa Se inaugurează spaţiul de joc al Sălii Sporturilor

ro

15 Sep, 2010 02:23 1877 Marime text
salasporturilor.jpgMâine, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, va avea loc recepţia lucrărilor de reamenajare a spaţiului de joc pentru Liga Campionilor la handbal masculin.

Lucrările de renovare a Sălii Sporturilor au început în luna august, perioadă în care au fost îndepărtate câte două rânduri de scaune de pe fiecare parte. Acest lucru a dus, pe de o parte, la un câştig de câte 2,20 metri, necesar montării panourilor publicitare obligatorii în Liga Campionilor, însă, pe de altă parte, la un număr mai mic de spectatori, aproximativ 350 de scaune fiind îndepărtate. Campioana Handbal Club Municipal Constanţa va reveni astfel în Sala Sporturilor, după ce sezonul trecut a fost nevoită să joace meciurile din grupele Ligii Campionilor la Buzău. Noul spaţiu de joc va fi inaugurat sâmbătă, cu ocazia meciului dintre HCM şi Minaur Baia Mare, din cadrul etapei a IV-a a Ligii Naţionale. Apoi, formaţia de pe litoral va debuta pe teren propriu şi în noul sezon al celei mai importante competiţii europene intercluburi, urmând să întâlnească pe 23 septembrie, de la ora 19.00, campioana Croaţiei, RK Zagreb. În cadrul evenimentului de mâine, Direcţia pentru Sport şi Tineret va promova şi acţiunile „Sportul pentru toţi" din cadrul Cupei Toamnei (cros şi ciclism), desfăşurate cu ocazia deschiderii anului şcolar 2010 - 2011.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • filimon 15 Sep, 2010 00:33 poate ziceti ceva si despre campionatul european de tenis de masa ca suntem din constanta si am ajuns in finala dupa vreo trei zile de intreceri sau scrieti de campionatul judetian de fotbal ca e mai aproape de redactie