Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța organizează Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin 2024

ro

27 May, 2024 16:30 664 Marime text
Sursa foto: UOC
 
  • Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Federația Sportului Școlar și Universitar organizează, în perioada 27-29 mai 2024, Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin.
     
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Federația Sportului Școlar și Universitar organizează, în perioada 27-29 mai 2024, Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin, transmite un comunicat di partea UOC.

La competiția din acest an, care va avea loc la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, vor participa opt universități: Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS București), Universitatea Politehnică din București, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Academia Forțelor Aeriene Brașov, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Transilvania din Brașov și Universitatea din Craiova.

În cadrul campionatului, echipele vor fi împărțite în două grupe, astfel: grupa A, cap de serie Universitatea Ovidius din Constanța - câștigătoarea titlului de campioană la ediția din anul 2023 - și grupa B, cap de serie UNEFS București - vicecampioana ediției de anul trecut. Celelalte echipe vor afla din ce grupă fac parte, luni 27 mai 2024, după tragerea la sorți care va avea loc la ședința tehnică premergătoare competiției.

Echipa Universității Ovidius din Constanța va avea trei meciuri în grupă, marți, 28 mai 2024, de la orele 10:00, 14:00 și 18:00, adversarele fiind stabilite ulterior.
Miercuri, 29 mai 2024, vor avea loc meciurile de clasament, care se vor desfășura astfel: meciul pentru locurile 7-8 între echipele de pe locul 4 din cele două grupe, meciul pentru locul 5-6, între echipele de pe locul 3, finala mică a competiției între echipele clasate pe locul 2 în cele două grupe și finala mare, unde se vor întâlni câștigătoarele celor două grupe.

„Vă așteptăm să fiți alături de echipa Universității Ovidius din Constanța la competiție, împreună le putem ajuta pe studentele noastre să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, transmite prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UOC, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Doctoranzii Facultății de Medicină a Universității Ovidius din Constanța, premiați la Congresul Mondial ISMH
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii