Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Marin, inca o saptamana pe banca tehnica

ro

06 Apr, 2009 03:35 1275 Marime text

Farul_antrenor_Ion_Marin_sapaliga_23.jpg„Nu voi mai merge pe această funcţie de antrenor principal decât o etapă, maxim două, adică şi pentru meciul cu Steaua"

După patru înfrângeri consecutive şi 11 goluri primite, FC Farul se va despărţi de tehnicianul Ion Marin, care-i va mai conduce pe „rechini" maximum două etape.

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, sâmbătă, că va conduce sigur echipa în deplasarea de la Bistriţa şi poate la meciul cu Steaua, dar apoi va lăsa locul altui antrenor pe banca tehnică. „Antrenorul a spus că, pentru a îmbunătăţi situaţia la echipă, îşi pune demisia pe masă şi o menţine indiferent de rezultate. Punctul de vedere al jucătorilor a fost să rămânem uniţi, ca o familie. Timpul foarte scurt până la următorul meci nu ne permite să avem răgaz nici măcar câteva ore pentru a ne gândi la schimbări. Programul e deja stabilit. Ce să facem acum, să plecăm toţi, şi eu, şi antrenorul, şi jucătorii şi să nu ne mai prezentăm la meciuri?! Din cauza timpului scurt, Ion Marin va fi, cu siguranţă, la meciul cu Gloria Bistriţa şi apoi vom vedea ce o să mai fie", a spus Bosânceanu. Preşedintele CA al FC Farul a mai adăugat: „Suporterii au dreptate, pentru că noi suntem cei care am obţinut aceste rezultate ruşinoase, i-am făcut de ruşine, însă acum nu trebuie să inflamăm aceste lucruri, trebuie să fim uniţi şi să strângem rândurile. Avem nevoie de o mobilizare generală". La rândul său, antrenorul Ion Marin susţine că se va supune deciziei conducerii, indiferent care va fi aceasta. „Contractul meu încetează în vară. Până atunci, rămân la dispoziţia clubului. Conducerea trebuie să hotărască dacă rămân eu pe bancă şi pentru jocul cu Bistriţa sau dacă este timp să se aducă un antrenor din afară, sau poate să numească pe cineva de la centrul de copii şi juniori, din cadrul clubului. Dacă se consideră că va fi nevoie de mine, mă voi supune, dar nu voi mai merge pe această funcţie de antrenor principal decât o etapă, maxim două, adică şi pentru meciul cu Steaua". Tehnicianul a încheiat spunând că la meciul cu Politehnica Iaşi a rămas dezamăgit atât de atitudinea jucătorilor săi şi a suporterilor constănţeni. „Sunt mâhnit atât de atitudinea jucătorilor, cât şi de cea a suporterilor. Pe suporteri, pe de o parte, îi înţeleg că sunt supăraţi, iar lucrul cel mai la îndemână este să fie schimbat antrenorul". Farul va disputa, în această săptămână, două partide decisive în lupta pentru evitarea retrogradării. Astfel, miercuri, de la ora 17.00, „rechinii" se vor lupta cu o altă contracandidată, Gloria Bistriţa, urmând ca sâmbătă să joace în Ghencea, de la ora 20.45. Formaţia de pe litoral se află, după 22 de etape, pe locul 15, retrogradabil, la egalitate de puncte cu Pandurii (locul 14) şi Gloria Bistriţa (locul 13), însă cu un golaveraj inferior.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii