Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul se mentine pe linia de plutire

ro

27 May, 2010 03:51 1129 Marime text
farul.jpgPotrivit conducerii clubului, meciul de sâmbătă, cu Tricolorul Breaza, se va disputa, după ce au fost achitate o parte din datoriile către jucători

Dacă la sfârşitul săptămânii trecute situaţia clubului constănţean era dezastruoasă, apele au început să se mai limpezească. Patronul Farului, Giani Nedelcu, a reuşit să plătească o parte din datoriile către jucători, susţinând că „marinarii" vor fi programaţi pentru meciul din etapa a XXXII-a a Ligii a II-a, de pe terenul celor de la Tricolorul Breaza.

De menţionat este faptul că şi echipa a doua a clubului a primit acceptul Federaţiei Române de Fotbal să evolueze în partida disputată marţi, în compania formaţiei Viscofil Popeşti-Leordeni. Farul II risca să fie exclusă din Liga a III-a, după ce nu a fost programată în campionat săptămâna trecută, când ar fi trebuit să întâlnească pe ACS Berceni. Motivul pentru care a fost programată a fost faptul că partida era o restanţă din etapa a XXVII-a, iar gruparea de pe litoral era în regulă la momentul disputării celorlalte partide din această rundă. În ceea ce priveşte prima echipă, conducerea a reuşit să se achite de o parte din datoriile către Ion Barbu, Paşcovici, în timp ce Rusmir va primi o primă rată vineri, iar Rastovac săptămâna viitoare, conform înţelegerii din momentul reeşalonării. Singurul jucător cu care încă sunt probleme este Şchiopu, care nu s-a înţeles cu cei din conducerea Farului şi astfel, nu a primit niciun ban. Dacă problemele cu cei cinci componenţi ai formaţiei constănţene sunt pe cale să se rezolve, conducerea Farului i-a anunţat şi pe ceilalţi jucători că îşi vor primi o parte din salariile restante. „Cei care au jucat până astăzi îşi vor primi şi ei o parte din salariile restante. Dorim să vină şi oraşul alături de Farul. Probabil ca nu au făcut-o până acum pentru că este sfârşitul campionatului", a precizat patronul FC Farul, Giani Nedelcu. În aceste condiţii, sunt toate şansele ca formaţia de la malul mării să joace partida de la sfârşitul acestei săptămâni, de la Breaza. În cazul în care se va întâmpla, meciul este programat pentru sâmbătă, de la ora 11.00 şi va fi arbitrat de Ion Eugen Roşu (Băbeni - Vâlcea), ajutat la cele două margini de Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş - Braşov) şi Constantin Mihai Cantemir (Voila - Braşov).

Îl cheamă pe Hagi la Farul

Deşi lucrurile încep să intre pe un făgaş aproape normal la clubul fanion al Constanţei, suporterii Farului încearcă să sară în ajutorul echipei lor de suflet. Astfel, membrii galeriei vor merge la hotelul Iaki pentru a-l convinge pe Gheorghe Hagi să se implice, sub orice formă doreşte, la clubul la care a debutat ca jucător. Totodată, suporterii constănţeni fac apel şi la oamenii potenţi din punct de vedere financiar să vină la Farul pentru a-l salva de la faliment. Datoriile totalizate de clubul de pe litoral se ridică la aproximativ 400.000 de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii