Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul nu este de acord cu rejucarea

ro

26 Aug, 2008 00:00 940 Marime text
1219689405.jpg

Ion Marin: "Nu putem sa stam sa mancam seminte si sa nu verificam instalatia, cand stim ca urmeaza o partida in nocturna"

Clubul Farul va inainta o contestatie in cazul in care Comisia de Disciplina va decide rejucarea meciului de la Iasi. Acesta nu s-a disputat dupa ce instalatia de nocturna nu a mai functionat, arbitrul luand decizia sa anuleze meciul dupa 30 de minute. Tehnicianul Farului, Ion Marin, a declarat ca, in cazul in care se decide ca partida dintre Poli Iasi si Farul sa se rejoace, clubul constantean va depune o contestatie. Gruparea de pe litoral este decisa sa epuizeze toate caile legale, daca nu se va aproba contestatia. "Depunem contestatie si nu se poate disputa o partida contestata, intai trebuie sa se judece. Daca rezultatul este acelasi, vom epuiza toate caile legale. Insa eu cred ca nu se va ajunge pana acolo. Comisia trebuie sa constate ca au existat deficiente organizatorice foarte grave", a spus Marin. Antrenorul a mai adaugat faptul ca nu ar trebui sa se treaca peste decizia arbitrului. De asemenea, acesta crede ca cei care vor analiza cazul trebuie sa ia in considerare si situatia in sine, in sensul ca vor constata ca organizatorii partidei nu s-au asigurat pentru a preintampina evenimente deosebite. "Nu am nimic cu nimeni. Este scris foarte clar in ROAF (n.r. Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice). S-a gresit sau nu, domnul Constantin a fost reprezentat acolo de un arbitru oficial, de un observator oficial, care eu cred ca, inainte de inceperea campionatului, au discutat pe puncte toate lucrurile din ROAF. Arbitrul este cel care decide. Peste decizia lui nu se trece si o repet pentru ca s-a incercat sa se spuna ca si observatorul trebuia sa intervina. Observatorul nu poate decide si eu nu cred ca acest arbitru nu cunoaste prevederea din ROAF, chiar a si aplicat-o. Tot ceea ce stim este ca arbitrul este suveran", a punctat Ion Marin.

Nocturna Farului, verificata periodic

Antrenorul constantean sustine ca nocturna trebuie verificata in dimineata zilei in care se va desfasura jocul, pentru a preveni astfel de situatii neplacute. "In fiecare saptamana inaintea meciurilor, dimineata este verificata instalatia de nocturna, este stinsa si intra in actiune generatoarele, sa vedem daca fac fata. Spun toate acestea in cunostinta de cauza, pentru ca am avut si alta functie in clubul acesta si m-am ocupat de organizarea meciurilor, inclusiv de Romania - Olanda, si stiu ce inseamna. Sunt niste obligatii enorme si o raspundere fantastica, pe care ne-o asumam. Nu putem sa stam sa mancam seminte si sa nu verificam instalatia, cand stim ca urmeaza o partida in nocturna", a afirmat tehnicianul Farului.

Scris de: {autor}Paul SERBAN {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii