Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis, pregatita pentru debutul in Cupa CEV

ro

01 Dec, 2009 01:53 877 Marime text
cvmtomis.jpgStelio de Rocco: „Aş vrea să văd, din nou, o sală arhiplină pentru acest meci, pentru că publicul a fost întotdeauna al şaptelea jucător şi ne-a purtat spre victorie"

Club Volei Municipal Tomis va debuta, mâine, în noul sezon al cupelor europene, urmând să întâlnească, în primul tur al Cupei CEV, la Sala Sporturilor din Constanţa, formaţia franceză Montpellier Volley.

Deşi Montpellier nu are un parcurs foarte bun în această ediţie de campionat, oficialii grupării de la malul mării nu subestimează formaţia franceză. „Mă aştept la un meci extrem de dificil. Deşi nu au avut evoluţii foarte bune în ultimele meciuri, noi nu trebuie să-i subestimăm. Cheia în această partidă este concentrarea pe toată durata întâlnirii, să punem presiune cu serviciul şi cu atacul încă de la început şi să profităm de orice slăbiciune a lor", a spus tehnicianul canadian. De Rocco a mai adăugat că disputarea primei manşe la Constanţa nu reprezintă un avantaj pentru francezi: „Nu cred că va conta prea mult că vom juca returul în Franţa. Am demonstrat până acum că putem evolua foarte bine, atât pe teren propriu, cât şi în deplasare". Stelio de Rocco apelează şi la publicul constănţean să vină în număr cât mai mare la sală, pentru a susţine echipa: „Aş vrea să văd, din nou, o sală arhiplină pentru acest meci, pentru că publicul a fost întotdeauna al şaptelea jucător şi ne-a purtat spre victorie". Altfel, căpitanul campioanei României, Radu Began, vrea ca echipa sa să repete evoluţiile bune din sezonul trecut când Tomis s-a calificat în Final Four-ul Cupei Challenge. „Sperăm ca şi anul acesta să continuăm rezultatele bune înregistrate sezonul trecut în cupele europene şi să dovedim că performanţa de anul trecut nu a fost întâmplătoare. Va fi un meci dificil. Montpellier nu se compară cu nicio echipă din campionatul nostru, însă vrem să obţinem victoria indiferent de rezultat, atâta timp cât ne aduce calificarea", a declarat Began. Cel mai bun rezultat al trupei lui Stelio de Rocco în Cupa CEV l-a reprezentat un sfert de finală, în urmă cu două sezoane. În ediţia precedentă, CVM a părăsit competiţia încă din primul tur şi a retrogradat în Cupa Challenge, unde a reuşit să se califice în Final Four-ul competiţiei. Aici, Tomis a realizat cea mai bună performanţă a unei echipe de club româneşti în cupele europene: clasarea pe ultimul loc al podiumului.

Surprize pentru suporteri

Păstrând tradiţia din sezonul trecut, organizatorii partidei au pregătit, din nou, o tombolă pentru publicul prezent, mâine, la Sala Sporturilor. Astfel, în pauzele dintre seturi, se vor oferi zece premii constând în echipament sportiv cu însemnele clubului şi alte materiale sportive. De asemenea, spectatorii au şansa de a câştiga şi un premiu special, care va fi anunţat în ziua meciului. Partida dintre CVM Tomis şi Montpellier Volley va începe la ora 20.15 şi va arbitrată de o brigadă formată din Cihat Firicioglu (Turcia) şi Stamatios Michelinakis (Grecia).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii