Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Ligue 1) Niculae, aproape de Monaco

ro

03 May, 2010 17:14 1188 Marime text

danielniculae.jpgAtacantul român Daniel Niculae, al cărui contrat cu gruparea AJ Auxerre va expira la finalul acestui sezon, se află pe lista jucătorilor cu care formaţia AS Monaco doreşte să-şi întărească compartimentul ofensiv pentru sezonul următor, informează presa franceză citata de Mediafax.

Potrivit cotidianului L'Equipe, citat desite-ul footmercato.net,Niculae se află printre cei trei atacanţi dintre care gruparea din Monaco va alege două vârfuri de atac pentru sezonul următor: "În mare parte AS Monaco şi-a trasat liniile în vederea transferurilor estivale. Prioritatea este achiziţionarea a doi atacanţi, o cerinţă a antrenorului echipei, Guy Lacombe. Pentru astaconducătorii echipei AS Monaco au identificat trei nume: Mauro Boselli, Dieumerci Mbokani şi Daniel Niculae", a precizat sursa citată.

Publicaţia franceză a adăugat căun avantaj pentru trecerea lui Niculae la AS Monaco îl constituie faptul că devine jucător liber de contract la finalul sezonului: "Boselli pare o pistă serioasă. Acum câteva zile, agentul său ne-a spus dorinţa jucătorului argentinian de a evolua în Franţa. În vârstă de 24 de ani, el a făcut un sezon foarte bun în culorile echipei Estudiantes La Plata. Al doilea jucător, Mbokani, atacantul vedetă al echipei Standard Liege, a avut un sezon mai puţin reuşit. În ceea ce îl priveşte pe Daniel Niculae, statutul său de jucător liber atrage mai multe cluburi. Şi, după cum se întâmplă adesea în aceste situaţii, gruparea AS Monaco şi statutul său fiscal avantajos au cea mai bună carte pe care o poate juca".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii