Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga I) Steaua risca sa isi piarda licenta

ro

19 May, 2010 18:23 1239 Marime text

stadion_steaua_22.jpgDirectorul Departamentul Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că FC Steaua trebuie să prezinte până la 31maiun contract pentru un stadion licenţiat pentru Liga I şi LigaEuropa, încazcontrar punându-se "problema nelicenţierii".

"În momentul de faţă procesul de licenţiere este în plină desfăşurare. Deocamdată, s-a pronunţat doarprimainstanţă, urmând ca, la 31 mai, Comisia de Apel să ia o decizie definitivă în ceea ce priveşte licenţierea cluburilor din Liga I. Reprezentanţii clubului Steaua vor fi nevoiţi să prezinte până pe 31 mai un contract de închiriere a unui stadion. Dacă Steaua nu aduce contractul cu un stadion licenţiat pentru meciurile din Liga I şi Liga Europa până la acea dată, se va pune problema nelicenţierii", a declarat Duru.

Ministerul Apărării Naţionale a precizat, miercuri, într-un comunicat, că FC Steaua a întârziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile şi conform înţelegerii dintre cele două părţi, contractul este reziliat automat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii