Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop pe probleme de informatică la RAJA

ro

30 Nov, 2011 01:55 863 Marime text
SC RAJA SA Constanţa a reuşit în ultimii ani să se impună pe piaţa naţională a operatorilor de profil ca un deschizător de drumuri în ceea ce priveşte tehnologia de vârf din domeniu. Dovadă stau zecile de seminarii şi întâlniri naţionale şi internaţionale atât pe parte de management, cât şi tehnic. Schimburile de experienţă viabile realizate de-a lungul timpului au adus rezultate spectaculoase în sensul implementării celor mai noi soluţii şi tehnologii în sistemele de alimentare cu apă şi canalizare/epurare. Dar deschiderea către soluţiile inovatoare nu se opreşte aici. Astfel, în cursul zilei de azi, începând cu ora 10,30, la sediul central al societăţii va avea loc un workshop susţinut de specialişti de la compania Microsoft.

Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al regiei, spune că evenimentul este o ocazie de a vedea şi testa produsele Microsoft pe linie de comunicaţii, respectiv soluţii de management de documente, infrastructură de mesagerie, mesagerie instantanee, conferinţe audio şi video, webconferinţe, telefonie prin IP. „În plus, soft-urile prezentate ajută la atingerea de noi niveluri de fiabilitate şi performanţă prin furnizarea de caracteristici care simplifică administrarea datelor şi protejează comunicaţiile, în sensul creşterii securităţii, protecţiei şi controlului documentelor", ne-a mai spus Oprea.

Printre participanţi se vor număra şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, ai primăriilor Cernavodă şi Lumina, ai Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială, de la Rompetrol, Petroconst etc.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii