Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spiridusii Manuelei Mitrea au impartit daruri copiilor (galerie foto)

ro

22 Dec, 2009 02:47 1350 Marime text
_mg_0366.jpgPentru că vremea a fost potrivnică dar şi pentru că trebuia să-şi facă datoria de deputat în Parlamentul ţării, Manuela Mitrea nu a putut fi prezentă la serbarea de Crăciun pe care copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Aluniş dar şi cei de la Centrul de Plasament Antonio i-au pregătit-o.

Într-o atmosferă de sărbătoare, ieri, 40 de copii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă din strada Aluniş au susţinut o scurtă „reprezentaţie" cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în semn de recunoştinţă pentru darurile pe care deputatul Manuela Mitrea le aduce la fiecare sărbătoare. După ce câteva zile la rând şi-a amânat venirea la Constanţa din cauza vremii neprielnice, parlamentarul PSD şi-a trimis ieri, la cele două centre pentru copii pe care le are sub supraveghere strictă, ajutoarele moşului, pline cu daruri.

Pregătiţi să-i întâmpine cum se cuvine pe cei care le aduc bucurii într-un moment în care familia ar trebui să le fie aproape, copiii i-au mulţumit prin consiliera deputatului, Stela Covaci, pentru tot ce au primit: jucării, dulciuri, îmbrăcăminte, fiecare în funcţie de cerinţele lor. Aceştia i-au transmis prin intermediul consilierei sale toate urmările ce se fac de sărbători dar şi că aşteaptă cât mai des să-i viziteze. În replică, deputatul le-a transmis faptul că este o mare bucurie să le aducă copiilor zâmbete. „Nu este prima dată şi nici ultima când o să vină să le aducă daruri. Cadourile le-am adus după cerinţele lor, aşa cum cei mici i-au cerut Moşului", a susţinut consiliera.

Pentru Centrul de Primire Urgenţe au fost aduse 40 de pachete iar pentru cel din Medeea, Centrul „Antonio" aproximativ 70. Chiar dacă primul centru are capacitate de doar 30 de locuri, numărul total al copiilor aflaţi în atenţia personalului ajunge la peste 40.

Directoarea Centrului din strada Aluniş, Luminiţa Cioroiu s-a arătat încântată şi mulţumită pentru că de fiecare dată când vin sărbătorile dar şi mereu, când au nevoie, deputatul Manuela Mitrea le este întotdeauna alături. „Mereu încearcă să ne facă şi nouă şi copiilor numai surprize plăcute. Dânsa ne-a şi spus că este centrul unde are cei mai mulţi copii de suflet. Se interesează mereu de progresele pe care le fac copiii la învăţătură", a conchis directoarea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii