Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea RAJA Constanţa a avut, ieri, musafiri (galerie foto)

ro

01 Apr, 2011 02:02 2667 Marime text
Raja.jpgSocietatea RAJA Constanţa a fost luată cu asalt, ieri, de copiii dornici să vadă cum ajunge apa în casele noastre

Mai mulţi copii de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga" şi Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 8 din municipiul Constanţa au vizitat societatea RAJA, în cadrul proiectului „Să păstrăm planeta albastră".

Proiectul a fost iniţiat de elevii din clasa a II C de la Liceul „Lucian Blaga" şi elevii din clasa a III-a D, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, care a fost marcată pe data de 22 martie. „În cadrul acestui proiect, încercăm să le educăm copiilor dragostea faţă de ceea ce ne înconjoară, dar şi să-i responsabilizăm faţă de apă, care este o resursă atât de indispensabilă vieţii, dar epuziabilă", a declarat Nina Popescu, învăţătoare la Şcoala nr. 8. Cu acest prilej, elevii de la „Lucian Blaga" au prezentat în faţa angajaţilor companiei RAJA Constanţa un mic spectacol, iar drept răsplată au primit pungi cu dulciuri şi cărţi despre importanţa apei. „Această acţiune este desfăşurată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Şcoala nr. 8 şi Liceul Lucian Blaga. La rândul nostru, vom prezenta copiilor staţia de epurare, pentru ca aceştia să vadă de unde vine apa în casele noastre. Ei trebuie să înţeleagă că apa trebuie drămuită, pentru că este o resursă epuizabilă. Noi vom rămâne un operator bun şi eficient", a declarat Gheorghe Talpeş, consilierul directorului general al companiei, Felix Stroe. La finalul evenimentului, copiii i-au transmis directorului general al companiei RAJA un tablou, care reprezintă un peisaj marin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii