Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reduc si sporurile angajatilor de la Directia pentru Protectia Copilului

ro

18 Feb, 2010 03:59 1066 Marime text
Măsura drastică va fi aplicată pentru 240 de funcţionari din cadrul Direcţiei Generale Judeţene pentru Protecţia Copilului Constanţa, ca instituţia să nu fie nevoită să-i dea afară pe motiv că nu au banii necesari plăţii salariilor.

Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a susţinut că va întreprinde demersuri în acest an, aşa cum a început şi pentru angajaţii CJC, în vederea recuperării acestor suplimente salariale. „La DGJPC am avut de decis între a da afară 240 de funcţionari şi a le tăia drepturile salariale, stabilite ca norme, tot de Guvernul Boc. Nu este vorba de dorinţa mea să le tăiem sporurile, le vom suspenda". În aceste condiţii de reduceri drastice, şeful CJC a declarat că nu se pune problema de a face vreo investiţie, ci doar de supravieţuire. „Vom funcţiona doar la nivel de avarie", a completat Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 24 Feb, 2010 14:26 As vrea sa stiu ce partid politic sta in spatele DIRECTIEI PROTECTIEI COPILULUI ??? Cred ca este vorba de o ALIANTA cu PNL-ul DICTATOR. Este a doua oara cand se INTARZIE intentionat ,ca metoda de PROTEST ,distribuirea ALOCATIILOR DE PLASAMENT.De ce se apeleaza la aceasta metoda ??? se stie ca majoritatea angajatelor din acest sistem provin din familii INSTARITE,care au primit un loc de munca in schimbul aderarii la partidul LIBERAL PNL ??? PNL -ul a supraincarcat SISTEMUL BUGETAR cat timp a fost la putere in schimbul unui loc de munca LA CALDURICA,iar acum ,actualul guvern incerca si sunt sigura ca va reusi, sa faca ORDINE IN SISTEMUL BUGETAR ,intins ca o CARACATITA in folosul PNL-ului.
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 24 Feb, 2010 11:03 CENTRUL DE ZI PENTRU COPIII din orasul HARSOVA de Constanta a fost finalizat ,cu chiu cu vai ,acum o luna de zile. De ce nu este pus in functiune cu ajutorul CJC Constanta ??? Pentru ca primarul ,TUDOREL NADRAG si consilierii locali,in frunte cu liberalul IONEL CHIRITA ,doresc SCHIMBAREA destinatiei acestuia cu altceva si anume aducerea GRUPULUI SCOLAR AGRICOL CARSIUM in aceasta locatie, care are legatura tot cu COPIII. In concluzie ,daca acest CENTRU DE ZI PENTRU COPII nu va fi dat in functiune ,unde este,desi nu are un AMPLASAMENT CORECT ,fiind pe marginea unei prapastii de pe malul Dunarii,nu voi putea sa-mi las in siguranta ,dupa orele de curs ,copilul cel am in ingrijire prin plasament familial si sa-mi gasesc un LOC DE MUNCA ,pentru a numai apela la MILA RUDELOR sau a FAMILIEI.
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 24 Feb, 2010 10:04 Prim-ministru este vinovat ca nu sunt conditii bune intr-un CENTRU DE COPII sau de BATRANI ??? HA!HA!HA! NU POT SA CRED,CE CITESC !!! Conditiile proaste sunt datorate personalului ,PRESUPUS CALIFICAT,dar in realitate pus pe HOTIE ,incepand de la DIRECTORI si pana la ultimii angajati. Cine a venit cu ideea dschiderii CENTRELOR PENTRU COPII,PERSOANE ABUZATE SI BATRANI ??? LIBERALII !!! in persoana liberalului IONEL CHIRITA,fost primar liberal al orasului HARSOVA de Constanta . Si daca cineva incearca sa continue unul sau mai multe proiecte incepute de ei,liberalii,se ajunge la RAZBOI ...IDEEA este ca alte partide sau persoane accepta ideile LIBERALILOR ,dar acestia nu accepta ideile altora si nu lasa ca nici ideile,proiectele lor sa fie CONTINUATE de altcineva,indiferent cine.De ce ??? Pentru ca sunt DICTATORI !!!
  • fara nume 20 Feb, 2010 12:02 stie cineva in ce conditii lucreaza acesti salariati de la dgjpc?daca boc ar ajunge in un asemenea centru nu cred ca ar mai lua o astfel de masura ci din contra ar incerca sa ii ajute dar atita timp cit el ia decizii din birou si mai bea un paharut,ce zice hai sa mai luam ceva si de la saracii astia,ca doar isi bat capul cu fel si fel de oameni,ce le mai trebuie drepturi lasai sa moara de foame nui asa mai boc?