Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol între Universitatea Ovidius şi Inspectoratul Şcolar Judeţean

ro

28 Sep, 2012 01:00 1995 Marime text
ovidius.jpgIeri, Universitatea Ovidius şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, au semnat, pentru anul şcolar 2012 - 2013, un protocol de colaborare.

Protocolul a fost semnat de rectorul Universităţii prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure şi inspectorul şcolar general prof.dr. Răducu Popescu. La eveniment a mai participat prof. Liliana Marcela Timofte, inspector şcolar pentru Implementarea descentralizării instituţionale (management educaţional) din cadrul ISJ Constanţa.

Obiectivul protocolului îl reprezintă cooperarea instituţională pe mai multe direcţii, între care derularea de proiecte educaţionale comune, fiind vizată implicarea efectivă a elevilor şi a studenţilor în activităţi de formare derulate la standarde educaţionale europene, precum şi atragerea de noi parteneri şi colaboratori. „Universitatea „Ovidius" are în derulare numeroase proiecte de colaborare cu reprezentanţi ai autorităţilor publice şi ai mediului de afaceri, care facilitează absolvenţilor ovidieni o mai bună inserţie pe piaţa muncii, în urma adaptării ofertei educaţionale la nevoile reale ale societăţii. Totodată, protocolul încheiat astăzi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa - un partener important, era necesar şi util cu atât mai mult cu cât elevii constănţeni de azi reprezintă o mare parte a studenţilor ovidieni de mâine", a declarat prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure. Totodată, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, prin decanul prof. univ. dr. George Stănculescu, a încheiat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, ce vizează în principal organizarea de activităţi comune pe tema formării unui stil de viaţă sănătos în rândul elevilor şi studenţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii