Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia sărbătorită (video)

ro

26 Mar, 2011 03:32 1962 Marime text
ziua_politiei_3.jpg

Poliţiştii constănţeni au sărbătorit prin muncă ziua poliţiei române. Oamenii legii au simulat o intervenţie în forţă a mascaţilor de la DIAS. Conform scenariului, specialiştii au blocat în trafic o maşină în care se aflau mai mulţi suspecţi, iar în autoturism au găsit două bombe. Trecătorii care nu au ştiut că este vorba despre un exerciţiu, s-au speriat teribil la vederea mascaţilor.

Demonstraţia face parte din exerciţiile pregătite de oamenii legii cu ocazia zilei Poliţiei Române. Spectacol au mai făcut şi câinii poliţişti care şi-au demonstrat abilităţile.

În scenă au intrat şi pirotehniştii, care au demonstrat celor prezenţi cât de bine poate fi mascată o bombă.

Poliţiştii de la Rutieră s-au mândrit cu o maşină care, spun ei, va deveni spaima vitezonamilor, întrucât motorul şi caii putere îi vor face pe oamenii legii să poată prinde orice autovehicul.

Demonstraţiile poliţiştilor au fost făcute în parcul Sălii Sporturilor, unde s-au strâns mulţi curioşi, înse cei care au urmărit cu sufletul la gură, acţiunile oamenilor legii au fost copiii.

De ziua poliţiei Române, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz i-a felicitat pe oamenii legii pentru performanţele lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii