Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel în vizită oficială (video)

ro

25 Mar, 2011 23:29 2144 Marime text
Palaz_Enel_1.jpg

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz s-a intalnit astazi cu reprezentantii oficiali ai Enel Romania,aflati in vizita la Constanta.In cadrul intalnirii au discutat despre problemele cu care se confrunta constantenii dar si despre colaborarea prefecturii cu enel distributie dobrogea in timpul situatiilor de urgenta.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a fost gazda unei delegaţii oficiale a Enel România, condusă de Luca D'Agnese, noul preşedinte al societăţii. Acesta din urmă a venit la Constanţa pentru prezentarea strategiei de modernizare a Enel Dobrogea.

Cu această ocazie, prefectul judeţului Constanţa a vorbit despre problemele cu care se confruntă atât cetăţenii judeţului, cât şi autorităţile locale. „Lucrurile pe care le-am discutat azi au fost desele întreruperi de curent electric din judeţul constanţa şi este păcat că cei de la companie doresc să facă investiţii foarte mari la nivel de judeţ, dar ele nu sunt percepute pozitiv de locuitori pentru că se opreşte furnizarea energiei electrice în zonele în care se fac aceste investiţii, iar cei care au de suferit sunt cetăţenii. Aceste opriri se fac neanunţat. drept pentru care i-am sugerat preşedintelui să facă o comunicare din partea enel de acum încolo direct către autorităţile locale, iar cu ajutorul primarului, aceste investiţii ale enel să fie mediatizate în rândul cetăţenilor".

În cadrul aceluiaşi eveniment, prefectul judeţului constanţa a declarat că susţine solicitarea primăriei năvodari de a urgenta mutarea stâlpilor de electricitate de pe tronsonul mamaia-năvodari cu scopul de a largi soseaua astfel încât traficul să fie fluidizat. Nu în ultimul rând, claudiu-iorga palaz a subliniat importanţa unei bune colaborări între prefectură şi enel distribuţie dobrogea în timpul situaţiilor de urgenţă cauzate de inundaţii sau înzăpeziri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii