Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel, amendata cu 200 de milioane de Protectia Consumatorului

ro

16 Mar, 2010 03:49 1830 Marime text
electrica_enel_sediu_01.jpgSocietatea distribuitoare de energie electrică Enel a primit o amendă în valoare de 200 de milioane de lei vechi, din partea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor.

„Am avut foarte multe reclamaţii în ceea ce priveşte furnizarea energiei electrice. În urmă cu două săptămâni am amendat Enel-ul. Am încercat în nenumărate rânduri să rezolvăm problemele cu această societate pe cale amiabilă, înainte să o amendăm, însă nu am reuşit. Am tot încercat spre binele consumatorilor, însă cei de la Enel nu au reacţionat aşa cum speram noi", explică Mihai Petre, şeful CRPC. Acesta a mai explicat că amenda de 200 de milioane de lei vechi dată Enel-ului reprezintă de fapt un cumul de abateri şi chestiuni neconforme. Printre cele mai des întâlnire reclamaţii referitoare la Enel sunt cele privind întreruperile de furnizare a energiei electrice sau furnizarea unei tensiuni mai mici decât cea stipulată în contractul cu beneficiarii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • UPS 17 Mar, 2010 20:08 DA, se vede, intr-o zona din Bucuresti(Crangasi), inainte aveam 208 V in medie; acum sunt 230-235 ziua, iar noaptea sare de 240 V au bagat reglajul pe ultimul plot ; acum trebuie sa cumparam stabilizatoare, autotransformatoare, etc ca sa scadem tensiunea sa nu ni se arda jucariile cei care mai au aparate facute pt 220V sa stie ca, in scurt timp nu le vor mai avea...... va trebui sa mearga la supermarket sa cumpere din acelea cu sigla UE , 230V HA HA