Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de la Dan Barbilian, în vizită la RAJA SA (galerie foto)

ro

06 May, 2011 00:43 1421 Marime text
Raja_vizita_copii_5.jpgLa începutul anului şcolar 2010 - 2011, şcolile din tot judeţul Constanţa au demarat un proiect menit să trezească interesul cât mai multor elevi - „Apa este viaţă!".

„Proiectul a pornit de la iniţiativa Asociaţiei Dobrogene „Grigore Sălceanu", care, cu sprijinul SC RAJA SA şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, a realizat proiectul, pornind de la obiectivul generic al educării comunităţii locale, în special a copiilor în spiritul conservării şi protecţiei resurselor de apă, a colaborării, spijinului reciproc şi a respectului faţă de resursele mediului înconjurător", a precizat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al companiei RAJA SA.

Raja_vizita_copii_12.jpg În cadrul proiectului, ieri, la sediul companiei RAJA, circa 50 de elevi de la Şcoala „Dan Barbilian" din municipiu au discutat despre importanţa apei şi au vizionat filmul despre cel mai mare operator de apă din regiune. Copiii din clasele întâi şi a doua s-au arătat foarte curioşi şi au pus zeci de întrebări angajaţilor companiei RAJA despre modul în care apa ajunge la robinete. Tema discuţie a fost „Protejarea resurselor locale de apă". „Apa este un element principal al vieţii, de aceea trebuie să învăţăm să o păstrăm", le-a transmis elevilor, Petrică Miu, reprezentantul Asociaţiei Dobrogene „Grigore Sălceanu". La sfârşitul proiectului, toţi elevii din cele 22 de unităţi de învăţământ implicate în proiectul „Apa este viaţă!" vor realiza diverse lucrări, care vor avea drept temă comună apa. Cele mai bune creaţii vor fi premiate de către RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii