Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Datornic la RAJA face strip-tease în stradă (galerie foto)

ro

13 Jul, 2011 01:48 2303 Marime text
RAJA_debransari_1.jpgDupă ce nu-şi au mai achitat facturile la apă timp de câteva luni, mai mulţi abonaţi RAJA s-au trezit, ieri, cu echipele de debranşare la poartă

Reprezentanţii companiei RAJA Constanţa au demarat, ieri, o acţiune de debranşare a celor care uită cu bună ştiinţă să achite facturile la apă. Pentru recuperarea datoriilor de la abonaţii rău-platnici, SC RAJA SA Constanţa este nevoită, în unele cazuri, să aplice măsura drastică de debranşare de la sistemul de alimentare cu apă. În această situaţie se află şi 10 abonaţi casnici - gospodării individuale, de pe raza municipiului Constanţa.

„Toţi cei zece abonaţi au fost somaţi şi notificaţi asupra restanţelor înregistrate la plata facturilor pentru consumul de apă. Mai mult, pentru fiecare dintre ei au fost încheiate procese-verbale de eşalonare a debitelor, care, din păcate, nu au fost respectate, motiv pentru care au fost avizaţi pentru debranşare încă de săptămâna trecută. Nici unul din aceste demersuri nu a adus niciun rezultat şi în cursul zilei de astăzi, echipele RAJA Constanţa s-au deplasat la aceşti abonaţi rău-platnici în vederea debranşării", a explicat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al companiei RAJA.

Raja_2.jpg Prima oprire a echipelor de debranşare de la RAJA a fost pe strada Ion Raţiu 104, la Tavi Fatime, care avea o datorie de 943,75 lei la apă. Speriat de picamerul care începuse să găurească asfaltul pentru a ajunge la conducta de apă, Tavi Fatime a făcut rost imediat de bani şi a achitat pe loc datoriile acumulate către RAJA. Alţi trei abonaţi: Ismail Chianie, de pe strada Dobrogei, nr. 66, cu o datorie de 516,52 lei, Iaşar Nagie, de pe strada Chiliei, nr. 40, cu o datorie de 964 lei şi Iaşar Demis, de pe strada Ciprian Porumbescu, nr. 65, cu un debit de 797 lei, au găsit imediat banii necesari când s-au trezit cu echipele de debranşare la poartă.

Scandal cu pietre pe strada Banu Mihalcea

Deranjat că urmează să rămână fără apă, Ali Zecheria de pe strada Banu Mihalcea, nr. 120, s-a dat în spectacol, urlând şi înjurând guvernul Boc. Mama acestuia a oferit celor prezenţi un număr de strip-tease. Aceasta s-a dezbrăcat în plină stradă, supărată pe presa care o filma. Ca să-şi susţină mama, Ali Zecheria

a început a arunca cu pietre în echipele RAJA şi în reprezentanţii presei locale. Până la urmă, scandalagii au fost potoliţi de agenţii unei firme de pază şi au achitat debitul de 499 lei pe care îl avea. Singurul debranşat care nu a achitat factura de 714 lei a fost Alexandru Emil Bucur, de pe strada Sarmisegetuza, nr. 80. „Avertizăm toţi abonaţii, care înregistrează datorii către RAJA Constanţa, că trebuie să-şi achite facturile restante în timpul cel mai scurt, pentru că altfel vor fi debranşaţi şi vor rămâne fără apă potabilă în plin sezon estival", a mai spus Irina Oprea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii