Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce putem cumpăra de la fisc în septembrie? Frigidere, aparate de aer condiţionat, terenuri, maşini de găurit şi aparate de sudură

ro

12 Sep, 2012 02:34 2725 Marime text
licitatii_fisc_-_dgfp.jpgAdministraţiile Finanţelor Publice Constanţa, Năvodari şi Hârşova organizează, la sfârşitul lunii septembrie, licitaţiile pentru valorificate bunurilor societăţilor debitoare. Printre bunurile scoase la mezat, pe lângă imobile şi terenuri, se mai numără maşini de sudat, aparate de sudură, piese hidraulice, frigidere, calculatoare şi strunguri.

Pe data de 20 septembrie, Administraţia Finanţelor Publice Hârşova va organiza o licitaţie pentru valorificarea bunurilor societăţii Mymob Myjobm SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Ploieşti, strada Poligonului. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un teren intravilan de 4.632 mp, situat în localitatea Topalu. Preţul de pornire al licitaţiei este de 63.705 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, fiscul din oraşul Hârşova va mai scoate la mezat şi bunurile mobile, proprietate a debitorului SC Comet Steel 07 SRL, cu domiciliul fiscal în Hârşova, strada Venus. Astfel, cumpărătorii vor putea achiziţiona a o piesă hidraulică la preţul de 26.320 lei, un strung la preţul de 41.750 lei, o maşină de găurit la preţul de 15.430 lei, un ferestrău la preţul de 11.800 lei şi un aparate de sudură la preţul de 1.270 lei.

La rândul ei şi Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va organiza pe 21 septembrie o licitaţie, unde vor fi scoase la vânzare bunurilor societăţii Mistral Star SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Cpt. Papadopol. Astfel, la mezat vor fi scoase trei rafuri metalice la preţul de 864 lei, două tejghele de sticlă la preţul de 300 de lei, un frigider la preţul de 211 lei, un aparat de aer condiţionat la preţul de 432 lei, un calculator la preţul de 756 lei şi un cântar electric la preţul de 297 lei. Pe 24 septembrie, o nouă licitaţie va valorifica bunurile debitorului SC King s Development SRL, cu domiciliul fiscal în judeţul Timiş, localitatea Dumbrăviţa. Este vorba despre două terenuri intravilane de 1000 mp şi, respectiv, 228 mp, ambele situate în localitatea Agigea, strada Dinu Cocea. Preţurile de pornire ale licitaţie sunt diminuate cu 50%. Şi pe 25 septembrie, fiscul constănţean va organiza a nouă licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Fim Play SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Agigea, strada Ion Borcea. Astfel, participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona trei terenuri având categoria fâneaţă, în suprafaţă de 5.992 mp, 801 mp, respectiv 2.690 mp, toate situate în extravilanul comunei Vintilă Vodă, judeţul Buzău. Preţurile de evaluare a celor trei terenuri sunt diminuate cu 25% faţă de preţul de iniţial dat fiind că pentru aceste bunuri este organizată a doua licitaţie.

Administraţia Finanţelor Publice Năvodari va organiza pe 27 septembrie licitaţie pentru valorificarea unui teren extravilan de 11.700 mp, care aparţine societăţii Pavipa URB SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Jijila, judeţul Tulcea. Preţul de evaluare al terenului situat în extravilanul oraşului Năvodari este de 156.695 lei. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii