Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Botezatu nu comentează demolarea clubului Bamboo „Vom reveni cu un alt proiect deasupra piscinei de la Rex" (galerie foto)

ro

18 May, 2011 00:00 5483 Marime text

cap_9.jpgÎn timp ce unul dintre administratorii Clubului Bamboo, designerul Cătălin Botezatu, se află la Monte Carlo, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului îi demolează afacerea

Acţiunea de demolare a cortului în care funcţiona unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral, Bamboo, a început ieri dimineaţă, când muncitorii de la Socum Trans, societate cu care Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului are încheiat un acord în acest sens, au ajuns pe plaja din spatele Hotelului Rex din Mamaia şi au pus în practică decizia Ministerului. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, Joshua Castellano, patronul societăţii care deţine clubul, a fost somat încă de pe 1 mai că Bamboo a fost construit ilegal. Pe data de 13 mai, Ministerul a mai trimis o notificare societăţii, iar ieri, Bamboo, unul dintre cele mai căutate cluburi de pe litoral, fost făcut una cu pământul. Christian Gigi Chiru, directorul Inspectoratului Judeţean de Construcţii, a precizat că demolarea Clubului de fiţe Bamboo nu este un exemplu singular. Bamboo_-_Mamaia_demolare_Bamboo.jpg„Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de construire şi de aceea a fost demolat. Decizia demolării a fost dată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care a primit o sesizare. La rândul nostru (n.r. Inspectoratul Judeţean în Construcţii), suntem obligaţi să anunţăm ministerul despre toate construcţiile ilegale ridicate pe plajă. După Bamboo vor urma Histria şi Laguna, dar şi o serie de terase mai mici din staţiunea Costineşti", a precizat Christian Gigi Chiru, directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii. Reamintim că Bamboo-ul din Mamaia, aflat în alt spaţiu, aproape de Cazino, a fost demolat chiar de către proprietari anul trecut, în luna octombrie, pentru că nici acela nu avea autorizaţie de construire. Anul acesta, şi-a schimbat amplasamentul, pe plajă, în spatele Hotelului Grand Rex, tot fără autorizaţie de construire. Unul dintre patronii Clubului Bamboo, Joshua Castellano, se află la Miami, iar designerul Cătălin Botezatu este la Monte Carlo. Acesta din urmă a precizat că nu comentează demolarea, dar a promis că va reveni cu un alt proiect, care va fi materializat deasupra piscinei hotelului Rex.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii