Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată clubul Bamboo din Mamaia la două zile de când a fost pus la pământ de un incendiu (galerie foto)

ro

15 Aug, 2019 00:00 3666 Marime text
La două zile de la incendiul care a mistuit fostul club Bamboo, rebotezat Silence, ceea ce pentru mulţi ar fi trebuit să fie un spaţiu al opulenţei şi distracţiei este, în prezent, un loc acoperit de cenuşă. Imaginile apocaliptice formează un peisaj sumbru cu palmieri arşi, scări îndoite de la flăcările puternice şi cenuşă ce acoperă candelabrele unui local de fiţe.
 
Noaptea dintre 12 şi 13 august a fost una cu mult ghinion pentru patronul clubului Bamboo din Mamaia, locaţie care a fost cuprinsă de flăcări la scurt timp după miezul nopţii. Flăcările s-au extins rapid, clădirea arzând în totalitate. Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanţa, spune că s-a intervenit cu un total de nouă autospeciale de stingere şi autoscara, în sprijin venind şi o autospecială de la Oil Terminal Constanţa. „În Mamaia au intervenit 7 autospeciale de stingere ale ISU Constanţa şi autoscara ISU Constanţa, iar în sprijin au venit 2 autospeciale de stingere de la serviciile private. 60 de salvatori au depus eforturi susţinute pentru localizare şi lichidare timp de 3 ore. Totuşi, mai multe echipe de pompieri au rămas pentru asigurarea zonei şi evitarea reaprinderii incendiului“, transmit pompierii ISU.
 
Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit (aragaz), care a fost lăsat nesupravegheat. Patronul clubului este Joshua Castellano. Reamintim că Joshua Castellano a mai trecut de două ori prin nefasta experienţă de a-şi vedea cluburile cuprinse de foc. În 2005, clubul Bamboo din capitală a fost mistuit de flăcări, Cătălin Botezatu, acţionar, acuzând, la momentul respectiv, că focul a fost pus intenţionat. În ianuarie 2017, într-o zi de sâmbătă, când clubul este aglomerat, un incendiu puternic a izbucnit, din nou, la clubul Bamboo, la puţin timp de la tragedia din Colectiv. Numărul de victime nu a fost la fel de ridicat, însă oamenii aveau încă proaspătă amintirea dezastrului - peste 40 de persoane au fost rănite.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii