Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arimex Comexim asigură hrana la Spitalul Judeţean

ro

23 Aug, 2010 00:57 1651 Marime text
cantina.jpgSocietatea a obţinut serviciul de cantină şi catering prin licitaţie

În urmă cu câteva zile, pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, a fost publicat anunţul de atribuire a serviciului de cantină şi de catering pe care Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa l-a predat, în urmă cu mai bine de cinci luni, societăţii care deja furnizează hrana pacienţilor, SC Arimex Comexim 2000 din Bucureşti.

Potrivit anunţului de atribuire numărul 89728 din 21 august 2010, societăţii bucureştene, cunoscută pe piaţa constănţeană, i-a fost atribuit contractul de 2,2 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de şapte ani, ofertantul declarat câştigător fiind singurul care a îndeplinit toate condiţiile impuse de autoritatea contractantă. În clauzele contractuale este specificat faptul că acest contract nu poate fi subcontractat şi că pentru fiecare pacient porţia costă 2,47 lei, fără TVA.

Decalajul dintre data la care a fost atribuit efectiv contractul şi data la care acesta a fost publicat a fost cauzat de autoritatea contractantă care nu a transmis decât pe 19 august procesul verbal potrivit căruia societatea bucureşteană se va ocupa de asigurarea hranei zilnice a peste 800 de pacienţi ai SCJU, pe următorii şapte ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii