Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa PDL pregateste intrebarile pentru directorii deconcentratelor

ro

28 Mar, 2011 12:37 827 Marime text
Mihai Petre: "Pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea un set de principii dupa care directorii vor fi evaluati. Este necesar sa fie evaluati!"

Alegerile din organizatia judeteana a PDL Constanta au ajuns aproape de final si, chiar daca cei mai multi isi stiu functiile pentru acest mandat, pentru altii framantarile abia de acum incep. Este vorba despre directorii institutiilor deconcentrate de la nivelul municipiului si judetului Constanta, numiti sau doar sustinuti de PDL, si pentru care presedintele ales al democrat liberalilor, Christian Gigi Chiru, pregateste evaluari.

La finalul sedintei Biroului Permanent Judetean desfasurat pe 25 martie, Chiru a declarat ca se va intalni cu membrii Comisiei de Evaluare stabilita la nivelul conducerii judetene a partidului pentru a pune la punct modalitatea de evaluare, respectiv criteriile si punctajele acordare directorilor pentru activitatea de la numire si pana in prezent.

Despre acest subiect, secretarul general adjunct al PDL Constanta, Mihai Petre, a declarat pentru „Observator" ca nu exista inca aceste criterii de evaluare, insa pana la sfarsitul saptamanii viitoare lista va fi finalizata si prezentata. „Membrii Comisiei s-au intalnit sambata, insa a fost o intalnire de principiu. Au fost trecute intr-o lista de lucru toate institutiile ce apartin PDL, dar si celelalte la care directori nu sunt membri ai PDL, dar au fost sustinuti de noi si urmeaza ca saptamana aceasta sa finalizam toate propunerile. Va exista un set de principii dupa care ne vom ghida in evaluare, cu intrebari pentru directorii institutiilor deconcentrate. De asemenea, vom puncta ceea ce s-a facut bine si ce nu, asa cum este logic", a declarat Mihai Petre.

Mai mult decat atat, consilierul judetean declara insistent ca evaluarea este necesara, la fel si masurile care urmeaza a fi aplicate pentru cei care nu si-au facut treaba conform regulilor impuse de partid. „Este necesar sa fie evaluati si apoi vom stabili si masurile ce se impun pentru cei care nu si-au facut treaba. Daca acestia exista...", completeaza Mihai Petre.

Chiru prezinta, astazi, noua formula de conducere BPN-ului

Biroul Permanent Judetean al PDL Constanta a stabilit, vineri seara, in sedinta, cine vor fi responsabilii de Colegii uninominale din partea formatiunii pentru municipiul si judetul Constanta, dar si cine va face parte din comisiile de specialitate ale noii conduceri a organizatiei. Acestea trebuie validate de BPN, iar astazi lista va fi prezentata forului central, spre aprobare. Din aceasta lista, pe Colegiul 1 a fost propus Halici Vasile, pe Colegiu 2 - Tudor Nadrag (primarul orasului Harsova), Colegiul 3 - Mandila George, Colegiul 4 - Chirila Constantin, Colegiul 6 - Christian Gigi Chiru, Colegiul 7 - Maria Ogrean, Colegiul 8 - Sandru Nicolae, Colegiul 9 - Mircea Banias si Emil Banias si pe Colegiul 10 - Maria Stavrositu si Mircea Banias.

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii