Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Hristea o da in judecata pe Mariana Mircea pentru ca i-a spart biroul (video)

ro

15 Mar, 2010 04:44 3223 Marime text
vice_des432.jpgUn nou scandal care o are ca protagonistă pe primarul oraşului Cernavodă, Mariana Mircea, a avut ca punct de plecare un incident petrecut sâmbătă, chiar la primărie.

Surse din Cernavodă ne-au declarat că primarul Mariana Mircea ar fi dat ordin să fie spart biroul viceprimarului Florian Hristea, ba mai mult, că ar fi participat la mutarea documentelor şi a mobilei din interiorul încăperii, în lipsa acestuia. Motivaţia a fost că vrea să amenajeze în acel spaţiu o arhivă. Contactat telefonic, vicele ne-a confirmat şirul întâmplărilor adăugând că totul s-a petrecut în timp ce el se afla cu familia la medic, în Constanţa. Florian Hristea a precizat că se va consulta cu un avocat pentru a depune o acţiune în instanţă împotriva primăriţei, întrucât consideră cele întâmplate un abuz. Viceprimarul crede că scoaterea sa din birou se datorează faptului că bugetul nu ar fi fost aprobat în forma dorită de primarul Mariana Mircea, dar şi faptului că el nu a răspuns unor solicitări mai speciale ale edilului. „M-a întrebat cine este cu ea din primărie, şi cine este împotriva ei. Eu cred că epoca Securităţii a apus demult, în plus, eu nu sunt omul care să fac note informative împotriva colegilor mei", ne-a declarat viceprimarul Florian Hristea. El a relatat că după ce a ajuns în Cernavodă a constatat că fusese mutat în birou cu şeful Poliţiei Comunitare, într-o cămăruţă mică dintr-o altă clădire, degradată.

 

Precizăm că am încercat chiar sâmbătă să o contactăm telefonic pe Mariana Mircea, dar nu a răspuns apelurilor noastre. Ieri, însă, am reuşit. Mariana Mircea ne-a declarat că nu a fost niciun scandal la primărie şi că anunţase din timp faptul că voia să amenajeze o arhivă chiar în biroul vicelui. Ea a motivat amenajarea arhivei chiar în încăperea unde funcţiona biroul viceprimarului prin faptul că este situată lângă biroul secretarului oraşului şi lângă Oficiul juridic. Întrebată de ce a decis să facă mutarea într-o zi de sâmbătă, în lipsa vicelui, Mariana Mircea s-a întrebat retoric: „Dar de ce trebuia neapărat să fie prezent?!". Primarul a susţinut că l-ar fi anunţat pe vice că trebuie să elibereze biroul, dar că acesta ar fi refuzat. Întrebată de ce a mutat biroul viceprimarului în aceeaşi încăpere cu şeful Poliţiei Comunitare, Mariana Mircea a motivat: „vicele are atribuţii legate de Poliţia Comunitară". Legat de faptul că noul birou pregătit pentru vice se află într-un sediu degradat, Mariana Mircea a spus: „Dacă era degradat, trebuia să îl facă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cernavodeanu 16 Mar, 2010 15:01 Interesant este cita batjocura mai pot indura consilierii locali nevinduti primaritei pina sa-si aduca aminte ca, cel putin unii dintre ei, au functii importante si, probabil, si demnitate? Chiar atit de mult a-ti ajuns sa va injositi domnilor Tavi Garleanu, Lurentiu Dinu,Alexandru Olaru incit sa mai acceptati bataia de joc la adresa dumneavoastra, Consiliul Local, dar si a noastra, a celor care v-am votat? La cei trei asa zisi colegi ai dumneavoastra, raducanu,plesa si coman nu avem pretentii, pupin-curismul si lipsa de coloana vertebrala este cunoscuta. Dar dumneavoastra? Frica de culorile rosii si, mai ales de sefii de la constanta, este chiar atit de mare incit va intuneca mintea? Cum mai puteti iesi pe strada si mai ales cum mai puteti privi in ochii pe vecinii si pe celilalti cernavodeni? Pacat, mare pacat!
  • mariana 16 Mar, 2010 13:20 Dlagi Tovahashi magazie am sa fac din biroul celui ce a scris toate astea . suntetzi niste idiotzi, eu sunt o Doamna ce pwla mea. Vroiam sa fac o magazie de bauturi alcolice acolo... intelegetzi ? un fel de camera de recreere.. in care ..eu cu buna mea catzeusha raducanu.. sa punem orasul la cale.ioi...oleo oleo sa va cant ceva?
  • x 15 Mar, 2010 21:06 vai ,chiar sunteti foarte interesati de buget,mai ales slugile. De vestita raducanu gabriela ,nici nu se pune problema,bugetul si domnia ei sunt doua linii paralele,dar nu prea deschide gura,o are angajata pe mariana mircea ca avocat..........
  • .... 15 Mar, 2010 16:01 Vicele ar trebuii sa i-o traga tare de tot dupa tot ce i-a facut timp de 2 ani
  • zilieru 15 Mar, 2010 14:20 Mariana a dat 350 kw doar luzerilor din jurul ei si ii da in fiecare noapte 350 de w iubitei sale Gabi Raducanu
  • balanta 15 Mar, 2010 13:18 Rusine pentru toata clasa politica din Cernavoda.Fiecare isi urmareste interesul.Ii doare undeva de bugetul comunitatii.
  • justice 15 Mar, 2010 08:57 nu a venit si deliorga de la csm unchiul lui pals care avea dosar penel de coruptie la csm? cum mai poate cerceta acest om alti infractori care au facut lucruri mai putin grave ca el? nu a venit si amanta lui adina proc sef? de ce nu te mariti fatoooooo? i ai stricat casa....a fugit dupa un politist gelosul pe strazile medgidiei-despre paminturile acestor mafioti cu vile si masini luxoase din salariul de prefect in curind....cum nu se ducea palas la procese si cistigau mafiotii imobile in oras