Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicele CJC spune că nu a chemat elicopterul pentru Giolacai Cristinel Dragomir - „Nu-l cunosc şi nu mă interesează"

ro

23 Dec, 2010 02:03 2633 Marime text
cap_2.jpgTot în cadrul emisiunii televizate difuzate de OTV în care s-a afirmat că renumitul Arsen Giolacai s-ar cunoaşte cu prim-adjunctul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cms-şef Adrian Rapotan, s-a amintit că un alt reprezentant al unei autorităţi judeţene ar fi intervenit pentru transportarea rănitului la Spitalul Floreasca.

Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, personajul Arsen Giolacai a fost împuşcat în timp ce se urca în maşină. În cadrul emisiunii difuzate de OTV, moderatorul Dan Diaconescu a citit la un moment dat mesaje în care se spunea că însuşi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, ar fi sunat pentru chemarea elicopterului ce urma să-l transporte pe Giolacai de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa către unitatea sanitară din Bucureşti. Contactat telefonic, vicepreşedintele CJC Cristinel Dragomir a negat orice legătură cu împuşcatul, despre care a spus că nici măcar nu-l cunoaşte. „Este o prostie imensă. Nici măcar nu-l cunosc şi nu mă interesează. Nu ştiu cine este şi nu sunt eu cel care ia deciziile privind elicopterul, că nu este elicopterul meu", ne-a declarat Cristinel Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tepes 23 Dec, 2010 16:12 pe vapor era cu bunicul nu cu mazare
  • BADILA ZIS "CALU" E IN PANAMA... 23 Dec, 2010 01:45 Aurel Mariean BADILA zis "CALU" SI DUSMANUL lui CRISTEL SI CAUTAT NATIONAL SI INTERPOL LA CERERE POLITIEI BRASOV CU MANDAT DE ARESTARE SE ASCUNDE IN PANAMA CITY-PANAMA IN AMERICA CENTRALA UNDE SE OCUPA ACUM CU TRAFIC DE COCAINA ENGROS CARE O EXPORTA IN EUROPA. CRISTEL SI POLITIA CRED CA AR FI FOARTE INTERESATI DE ACEASTA INFORMATIE SI SPER SA SE AFLE SI SA FIE EXTRADAT IN ROMANIA PENTRU PROCES! IN ATENTIA PROCURATURII BRASOV..ALO..ALOOO..ALO...LUATI MASURI VA ROG...