Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tandemul Mazare - Constantinescu s-ar lasa de Geoana

ro

23 Jan, 2010 02:54 1789 Marime text
mazare_doc.jpgPotrivit unor surse neoficiale, primarul Constanţei, Radu Mazăre nu l-ar mai susţine la şefia PSD, pe actualul lider al partidului, Mircea Geoană.

Astfel s-ar adeveri supoziţiile emise de noi, nu mai departe de ziua de joi, referitoare la faptul că gruparea Mazăre - Constantinescu ar fi mai degrabă de partea lui Miron Mitrea. Miercuri seara, deputatul PSD de Constanţa, Manuela Mitrea s-a întâlnit cu preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, şi ar fi discutat şi despre aportul pe care Mazăre şi Constantinescu i l-ar da soţului său.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • liana 23 Jan, 2010 20:41 ...parca esti Moartea, tata...! Sfrijit si ofilit...!
  • Romanii au memoria scurta 23 Jan, 2010 13:04 Nu uitati ca Miron Mitrea l-a convins pe Mazare sa renunte la „independenta“ si sa intre in PSD... Negocierile finale au avut loc la Constanta... Pentru ce suma, stiti si voi!... Sotia lui Mitrea a candidat in colegiul de la Constanta si a devenit deputat... Asa ca, ce va mai mirati!?!...
  • surmelis argentina pusa 23 Jan, 2010 12:15 Pana in prezent MIRON MITREA nu este simpatizant al rusilor si nici al afaceristilor si nu in ultimul rand nu i-a incarcat nimeni contul din bancile externe englezesti.