Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taberele in PDL Techirghiol se razboiesc printr-un comunicat anonim

ro

28 Apr, 2010 04:27 1730 Marime text
pd_l.jpgÎn cursul serii de ieri¸ pe faxul redacţiei am primit un comunicat nesemnat, care părea să fie atribuit organizaţiei PDL Techirghiol. Acesta făcea referire la faptul că membrii organizaţiei locale a PDL "dezaprobă atitudinea lui Florea Constantin manifestată în şedinţa BPJ din data de 24.04.2010, faţă de colegii din partid".

Contactat telefonic¸ Constantin a declarat că informarea de presă nesemnată nu are cui să-i fie atribuită decât fostei preşedinte a organizaţiei locale, Indiran Logofătu. De asemenea, Constantin a infirmat şi precizarea din comunicatul transmis prin fax, de la oficiul poştal din localitate, referitor la faptul că cel în cauză nu ar fi preşedintele Biroului Permanent Local Techirghiol.

De cealaltă parte, Indiran Logofătu respinge acuzaţiile care i se aduc¸ susţinând că nu ştie despre ce comunicat este vorba, cu atât mai puţin că ar fi transmis de ea: "Nu mă interesează nici domnul Florea, nici organizaţia PDL. Nu am trimis eu niciun comunicat iar spre ştiinţa celor interesaţi nu mă interesează să candidez pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei".

Reamintim că atitudinea la care e face referire în comunicat reprezintă reacţia lui Constantin Florea de la şedinţa BPJ de sâmbătă, când, faţă de ministrul Elena Udrea pedelistul şi-a numit colegul de partid, pe Adrian Ghoerghiţă, „sluga principală a familiei Stavrositu", caracterizându-l pe acesta „nulitate absolută".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • uimire 28 Apr, 2010 08:41 care membri ai oranizatiei pdl techirhiol, cei anonimi? fosta presedinta indiran logofatu este gurista. pentru un post ar face orice, oricui. degeaba te speli si te vopsesti. tatal ei era un alcoolic iar mama ei o nebuna cu certificat. ce alt caracter ar putea sa aiba?