Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Starea de normalitate din Mangalia, amanata

ro

30 May, 2009 02:43 1088 Marime text

Consilierilor locali din Mangalia le-a fost aprobată, de către instanţa constănţeană, cererea reconvenţională prin care aceştia solicită încetarea de drept a mandatului primarului PSD Mihai Tusac, acuzat că nu şi-a respectat atribuţiile pe care le are prin lege.

„Instanţa constănţeană a amânat soluţionarea dizolvării Consiliului Local. S-a dat termen pentru următoarea înfăţişare, pe 16 iunie. Totodată, instanţa a admis cererea reconvenţională formulată de avocaţii consilierilor «de opoziţie», în cadrul aceluiaşi proces, urmând ca, pe 16 iunie, să fie prezentate atât probele noastre, cât şi cele ale primarului Tusac", ne-a declarat Paul Foleanu, consilier local.

În urma analizei probelor, judecătorii au trei posibilităţi de soluţionare a acestui proces, atât de păgubos pentru locuitorii Mangaliei. Fie vor respinge cererea de dizolvare a Consiliului Local, formulată de primar, fie o vor admite pe cea a consilierilor, de suspendare a edilului, acuzat că nu şi-a făcut treaba în ultimele luni, potrivit Legii 215/2001.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii