Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovas câştigă la Primăria Constanţa Mazăre cumpără pubele pentru Mamaia la sfârşit de sezon

ro

01 Sep, 2010 01:21 2714 Marime text
cap_7.jpgChiar dacă sezonul estival 2010 este pe sfârşite, municipalitatea a achiziţionat coşuri de gunoi pentru staţiunea Mamaia.

Containerele au fost cumpărate în urma unei proceduri de achiziţie publică, care tocmai s-a încheiat, urmând să fie montate atât în staţiunea Mamaia, cât şi în municipiul Constanţa.

Rovas_-_containere_de_gunoi.jpg Contractul privind „achiziţionarea şi montarea coşurilor de gunoi stradale din polietilenă" a fost atribuit pe 23 august, în urma unei licitaţii electronice, firmei Rovas Investment Constanţa. Potrivit anunţului de atribuire, valoarea estimată a contractului a fost de 113.400 lei fără TVA, preţul final fiind 90.000 lei fără TVA. De precizat că oferta Rovas Investment a fost desemnată câştigătoare dintr-un număr de trei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Contactat telefonic, patronul Rovas Investment, Vasile Roşu, ne-a îndrumat către o angajată care ne-a declarat că ceilalţi participanţi la licitaţie au fost SC Triplast şi Aqua Construct. Potrivit reprezentantei Rovas Investment, firma a furnizat Primăriei Constanţa un număr de 400 de coşuri de gunoi din polietilenă pentru municipiu şi staţiunea Mamaia.

De precizat că firma lui Vasile Roşu a mai obţinut în luna mai anul acesta, de la Primăria condusă de Radu Mazăre, un contract în valoare de 243.000 lei fără TVA pentru văruirea arborilor din Constanţa şi staţiunea Mamaia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii