Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Purcărea trăieşte acum dintr-un singur salariu

ro

15 Oct, 2010 02:28 2302 Marime text
cap_6.jpgAcum ceva timp, cea care apăra drepturile profesorilor în lupta cu ministerul, primea bani şide la ISJ, şi de la sindicat.

Ioana Purcărea este liderul Sindicatului Liber al Salariaţilor dinÎnvăţământul Preuniversitar Constanţa şi, până nu demult, era şiprofesoară la Liceul Teoretic Decebal, de unde lua un salariu de 1.260de lei. Nu ar fi fost nicio problemă, dacă Purcărea nu avea parte şi deo indemnizaţie lunară de la sindicat de 1.570 de lei. În 2007, cândera la început problema liderilor de sindicat plătiţi şi de cei cărorale apărau drepturile, dar şi de către cei împotriva cărora luptau,aceasta lua bani de la ambele instituţii, singura avere pe caredeclara că o are fiind familia. De atunci şi până acum însă, lucruriles-au „reglat" în ceea ce o priveşte pe Ioana Purcărea, acestanemaifiind angajată a Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ),aşa cum spune purtătorul de cuvânt al ISJ, Gabriela Costea. „În acestmoment, Ioana Purcărea nu mai figurează pe statul de plată alinstituţiei", a susţinut Gabriela Costea. Aşadar, liderul de sindicatnu se mai află în ambele tabere, singurul salariu pe care îl maiprimeşte fiind de la Sindicatului Liber al Salariaţilor dinÎnvăţământul Preuniversitar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Neicanimeni 17 Oct, 2010 21:34 Mai ce rai sunteţi, da puneti mqna de lamqna pentru Saraca femeie bogata' nu mai aplaudati de bucurie. Ce naiba puţina decenta e doar o viteaza il trage la raspundere si pe domnul senator BANIAS. O luptatore ce mai! Dati-ii salariul înapoi sa aiba de o friptura sa prinda vlaga sa-l ia si pe domn Basescu de pe scaun nu de alta dar ce s-ar aseza ea in locul altora care tqnjrz.Aviz Ponta!!!
  • www 15 Oct, 2010 09:39 Si spagilele nu le puneti...bacalaureat,...comisia Paritara...Sindicat...conflict de interese...mafieeee....Jos cu clanul Purcarea !!!
  • isj 15 Oct, 2010 09:11 si sotul de unde ia salariul?