Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Adrian Stan a deschis oficial drumul reabilitat între Techirghiol şi Eforie

ro

15 Sep, 2011 01:38 1644 Marime text
techirghiol-_Adrian_Stan.jpgIeri, la Techirghiol, primarul Adrian Stan, împreună cu preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, şi cu vicepreşedintele CJC, Cristian Darie, au tăiat panglica inaugurală pentru proiectul finalizat în urmă cu câteva zile privind „Reabilitarea şi modernizarea de drumuri în staţiunea Techirghiol", finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 2.

De asemenea, tot în cadrul aceluiaşi eveniment au fost inaugurate străzile Ovidiu şi Traian, precum şi bulevardul Dr. V. Climescu. Mai exact, aici s-au asfaltat străzile, a fost refăcută reţeaua de alimentare cu apă potabilă, reţeaua de canalizare menajeră şi o staţie de pompare ape uzate - toate pe o lungime de 3,861 km. Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la 10.095.874,47 lei fără TVA.

Primarul Adrian Stan a ţinut să mulţumească pentru colaborare tuturor celor care s-au implicat în derularea şi finalizarea proiectului, dând asigurări că pentru cel puţin următorii cinci ani oraşul pe care îl conduce va avea tramă stradală de calitate. „Proiectul inaugurat astăzi este cel mai important din ultimii 30 de ani", a spus edilul.

„Este poate primul caz în care pot spune că lucrările au fost realizate fără avea vreun fel de obiecţie. Deşi au fost anumite probleme la început, când a fost depus acest proiect, şi am fost indignat din cauza faptului că s-a decis ca din cele 7 milioane de euro de care aveam nevoie să primim doar trei, pot spune că sunt foarte mulţumit de rezultat. Îmi cer scuze faţă de turişti şi faţă de locuitorii oraşului pe care i-am deranjat cu executarea lucrărilor, dar pot spune că cel puţin cinci ani de acum înainte staţiune Techirghiol va avea o tramă stradală cum probabil nu a avut niciodată. Circulaţia va fi mult mai fluidă, pompierii se vor putea branşa mai repede în cazul unor incendii, efectiv au fost eliminate toate impedimentele pe care vechea infrastructură le crea. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect", a declarat primarul Adrian Stan. Conferinţa în care au fost prezentate detaliile proiectului finalizat s-a încheiat cu tăierea panglicii de inaugurare oficială a lucrărilor şi cu o slujbă religioasă de sfinţire, oficiată de un sobor de preoţi.

Ieri, pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, a apărut o nouă suplimentare dată de Consiliul Judeţean Constanţa în cadrul contractului de execuţie nr. 14845/22.07.2010, alţi 2.227.184,66 de lei ajungând în contul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, cea care s-a ocupat de acest proiect.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii