Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa face schimb de sediu. Vezi cu cine

ro

07 Feb, 2011 02:12 2887 Marime text
PNL_sediul_PNL_001.jpgÎn şedinţa de Consiliu Local din această săptămână, aleşii vor supune aprobării un proiect de hotărâre care vizează mutarea sediului Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa situat pe bulevardul Ferdinand, la nr. 97, într-un alt spaţiu, mai mare, aflat pe acelaşi bulevard, dar la numărul 49, la parter.

Potrivit proiectului de hotărâre, în spaţiul propus pentru schimb a funcţionat Asociaţia I.C. Brătianu pentru Promovarea Ideilor Liberale în Societatea Românească. Spaţiul este unul mai mare decât cel în care funcţionează la acest moment organizaţia municipală a PNL Constanţa, de 340,37 de metri pătraţi, faţă de 213,92 metri pătraţi. Actualul sediu al PNL-ului este închiriat încă din 2005, din luna martie, fiind repartizat printr-o hotărâre de Consiliu Local care data din februarie 2000. Sediul în care se va muta PNL-ul este închiriat de Asociaţia I.C. Brătianu pentru Promovarea Ideilor Liberale în Societatea Românească din aprilie 2005, fiind, de asemenea, repartizat prin HCLM în august 1998.

Solicitarea schimbului de sedii a fost transmisă Consiliului Local pentru întocmirea formalităţilor necesare pe 14 decembrie 2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 07 Feb, 2011 20:44 justice este metin cerchez!!!
  • justice 07 Feb, 2011 16:54 nici stina nici dreapta doar o gasca care nu vrea sa fie arestata de mafiotul basescu
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 07 Feb, 2011 11:33 TREZITI-VA ,,inteligentilor,, PNL numai exista !!! Acum exista un NOU partid plin de traseisti politici, numit USL, nu-i asa ??? Numai umblati cu capul in nori. Cine mai recunoaste in PRIMARII si in PARLAMENTUL Romaniei partide DIZOLVATE cu un NOU NUME ??? USL ??? Ce este USL-ul pentru Romania si romani ??? partide politice tradatoare cu un nume NOU , ce nu se regasesc NICAIERI , nu-i asa ??? Asa ca PARLAMENTUL Romaniei trebuie sa treaca urgent la diminuarea numarului de parlamentari ,deoarece asa a hotarat poporul roman prin referendum in urma cu ceva timp si in al doilea motiv ca partidele ce au fost pana sambata 05-02-2011 nu se mai numesc si numai sunt ceeace erau inainte . S-a infiintat un nou partid ce nu se regaseste pe lista veche a PRIMARIILOR si a PARLAMENTULUI roman.Deci,sa se aplice legea cinstit si imediat pentru evitarea unor cheltuieli ILEGALE .