Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mult trambitata sedinta a senatorilor de la Neptun s-a anulat

ro

18 Jun, 2010 02:50 1036 Marime text
cap_7.jpgChiar dacă astăzi senatorii trebuiau să se întrunească în prima şedinţă în afara Bucureştiului, după 1992, pentru a marca împlinirea a 130 de ani de la consfinţirea revenirii Dobrogei la România, la Neptun, reuniunea s-a anulat din cauza actualelor condiţii economice.

Senatorul PSD, Nicolae Moga, cel care a avut ideea organizării unei astfel de întâlniri la Neptun, pe propria cheltuială a celor patru senatori de Constanţa şi a celor doi tulceni, ne-a declarat că reuniunea s-a anulat pentru că actualul context nu mai permite o astfel de cheltuială. „Ar fi fost bine ca toţi senatorii să fi venit la Constanţa, dar asta este situaţia şi nu ne permitem acum această întâlnire. Pregătim o altă moţiune de cenzură pentru săptămâna viitoare şi ne concentrăm pe acest lucru".

Şedinţa ar fi trebuit să se desfăşoare în Sala Europa a Hotelului Doina din Neptun, care aparţine Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, iar cheltuielile legate de cazare trebuiau suportate de senatori. Iniţiatorii memorandumului pentru susţinerea şedinţei solemne de la Neptun au fost cei patru senatori constănţeni - Alexandru Mazăre (PSD), Nicolae Moga (PSD), Puiu Haşotti (PNL) şi Mircea Banias (PDL), dar şi doi senatori tulceni - Ion Bara (PDL) şi Trifon Belacurencu (PSD).

Evenimentul ar fi trebuit să marcheze şi 100 de ani de la acordarea drepturilor politice locuitorilor din această regiune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii