Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minca „Voi cere organizatiilor PC sa-l voteze pe Geoana"

ro

24 Aug, 2009 02:58 912 Marime text

Liderul conservatorilor constănţeni, Ion Mincă, şi-a manifestat sprijinul organizaţiei în fruntea căreia se află pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, în cazul în care se decide colaborarea PSD+PC şi la alegerile prezidenţiale.

Conducerea Partidului Conservator s-a reunit, în acest week-end, la Saturn, pentru a discuta mai multe aspecte legate de poziţia pe care o va avea partidul la alegerile prezidenţiale. Aceştia şi-au manifestat opţiunea de a colabora şi în scrutinul electoral din noiembrie în aceeaşi formulă. „Săptămâna viitoare vom genera o întâlnire a Delegaţiei Permanente a Alianţei pentru a discuta despre colaborarea PSD+PC la nivel judeţean, în vederea alegerilor prezidenţiale", a declarat liderul conservator Daniela Popa, prezentă la reuniunea de la Saturn alături de lideri marcanţi ai Partidului Conservator, Codruţ Sereş, vicepreşedintele Maria Grapini, vicepreşedinţii Liliana Mincă şi Bogdan Pascu. „PC va susţine candidatul PSD la preşedinţie, cu sugestia pertinentă de a-şi asuma faptul că e candidat al Alianţei PSD+PC, nu numai al PSD", a susţinut Sereş.

De cealaltă parte, conducerea judeţeană a Partidului Conservator, în frunte cu liderul  PC Constanţa, Ion Mincă, prezent alături de colegii săi de la centru, dar şi de membrii Biroului Executiv, a susţinut că se va conforma deciziei care se va lua zilele următoare. Asta chiar dacă, de la momentul în care s-a stabilit, la alegerile din iunie 2008, să se meargă în această formulă, la nivel judeţean, colaborarea dintre PSD şi PC nu s-a manifestat în niciun fel, din contră. În anul ce a trecut de la încheierea protocolului de colaborare, conducerile judeţene ale PC şi PSD nu au purtat vreodată discuţii. „Dacă se va decide să se meargă în aceeaşi formulă, eu voi transmite o notă internă şi le voi indica tuturor membrilor organizaţiilor din judeţ să voteze cu Geoană. Nu am ce alt fel de colaborare să am cu ei, după ce, timp de două tururi de scrutin, nu am purtat niciun fel de discuţii. Cel mai probabil, asta se va întâmpla şi acum", a evidenţiat Mincă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii