Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii Comisiei de Etică şi Litigii au renăscut precum pasărea Phoenix Maxim - „Până miercuri vom da soluţia în cazul Constantin" Surse - contestaţia va fi respinsă!

ro

22 Nov, 2011 01:00 2449 Marime text
pdl-florianconstantin.jpgSurse din organizaţie susţin că prim-vicepreşedintele Constantin Florian va primi o soluţie negativă de la Comisia de Etică

PDL-AlexandruMaxim04.jpgComisia Judeţeană de Etică şi Litigii a PDL Constanţa nu a „reuşit" să se întrunească înaintea alegerii Biroului Municipal al PDL municipiu cu toate eforturile depuse de preşedintele Alexandru Maxim. Acum, când săbiile sunt din nou în teacă, sunt dispuşi să răspundă convocării la Comisie şi Ciprian Naum şi Eugen Oanţă, cei din cauza cărora s-a bătut pasul pe loc în soluţionarea contestaţiei depuse de prim-vicepreşedintele Florian Constantin cu privire la alegerea preşedintelui organizaţiei municipale a partidului. Astfel, contestaţia formulată de Florian Constantin privitoare la alegerile de acum trei săptămâni va fi analizată şi elucidată astăzi sau cel mai târziu miercuri. „Se pare că am găsit în sfârşit un canal de comunicare şi astăzi, cel mai târziu miercuri, vom avea o soluţie în cazul Constantin, pe care o vom depune la Cancelaria organizaţiei judeţene", a declarat Alexandru Maxim, preşedintele Comisiei de Etică, Statut şi Litigii a PDL Constanţa. Comisia prezidată de Maxim este compusă din cinci membri, doi dintre ei fiind apropiaţi ai preşedintelui Gigi Chiru. Este vorba despre Ciprian Naum de la PDL Cobadin şi despre Eugen Oanţă de la PDL Eforie. Al patrulea membru al comisiei este Daniel Boamfă, reprezentantul Organizaţiei oamenilor de afaceri a PDL. Cristina Brânzoi, cel de-al cincilea membru al CJSEL, susţine că nu mai face parte din organizaţia de la Constanţa. Pe 6 noiembrie, la 24 de ore de la convocarea Consiliului de Coordonare Local, Florian Constantin a depus o contestaţie prin care susţinea că Maria Stavrositu nu a câştigat în mod statutar funcţia de preşedinte la Organizaţia Municipală a PDL Constanţa.

Constantin: „Toate variantele sunt posibile"

Contestatarul alegerilor de pe 5 noiembrie, Constantin Florian, susţine că ia în calcul atât respingerea, cât şi admiterea contestaţiei: „Şabloanele mele politice nu se potrivesc cu unele lucruri, însă toate variantele sunt posibile. Nu ştiu dacă vor mai fi alte contestaţii în urma votului de sâmbătă şi asta pentru că nu mai există un al doilea Florian..."
Surse din organizaţie susţin că prim-vicepreşedintele Constantin Florian va primi o soluţie negativă de la Comisia de Etică şi Litigii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii