Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre s-a împăcat cu Brătianu "A avut o rătăcire, acum se căieşte"

ro

08 Sep, 2010 03:01 1158 Marime text
Matei-Bratianu.jpgDupă ce la alegerile de la organizaţia municipală a PSD Constanţa primarul Radu Mazăre a avut o dispută memorabilă cu deputatul din partidul său, Matei Brătianu pentru că acesta ar fi întreprins demersuri să se alieze adversarilor democrat-liberali, aseară, în Conferinţa Judeţeană a PSD Constanţa, edilul constănţean a lăsat garda jos şi l-a chemat pe parlamentar să se alăture echipei de pe scenă, uitând astfel întâmplarea de acum două luni.

"În chem şi pe domnul deputat Brătianu să vină la preziudiu, mai este un scaun liber, înţeleg că s-a căit şi că vrea să apuce pe un drum prin care să ne demonstreze că a fost o rătăcire atunci. Nu se călugăreşte, că nu avem nevoie de călugări acum¸ avem nevoie de luptători, de cât mai mulţi oameni care să fie lângă noi", a declarat Mazăre, la începutul discursului său.

Chiar dacă s-a alăturat celor aflaţi pe scenă, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Manuela Mitrea, Miron Mitrea, Nicolae Moga, Alexandru şi Radu Mazăre, Cristine Dragomir, Cristian Darie, Brătianu nu a interacţionat pe parcursul conferinţei decât cu colegul său de la Senat, Moga, alături de care a stat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii