Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare a primit un bilet „dus" spre Brazilia (galerie foto + video)

ro

22 Dec, 2009 02:02 2294 Marime text
cap_4.jpgTinerii democrat-liberali şi-au exprimat speranţa că primarul va merge pe deviza „Fapte, nu vorbe"

Băieţi şi fete - membri ai organizaţiei municipale de tineret PD-L Constanţa - s-au deplasat ieri, la Primăria Constanţa, însă nu pentru a colinda instituţia, ci pentru a-i face o surpriză primarului Radu Mazăre. Tinerii pedelişti i-au oferit edilului în dar un bilet spre destinaţia exotică favorită: Brazilia.

Cu toate că primarul a intrat deja în vacanţă de ceva vreme, tinerii democrat-liberali constănţeni au făcut un gest simbolic şi i-au dus lui Radu Mazăre un bilet de avion „dus", către Brazilia, pentru a-l ajuta să-şi ţină promisiunea din campania electorală. În acea perioadă, primarul Constanţei a declarat că dacă alegerile vor fi câştigate tot de Traian Băsescu, el va demisiona şi va pleca în Brazilia. „Dacă iese Băsescu, Brazilia scrie pe mine", promitea atunci edilul Constanţei. Numai că alegerile au trecut, preşedintele a fost ales, iar Radu Mazăre s-a făcut că uită ce a declarat în campanie. Ba mai mult, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa, le-ar fi spus primarilor social-democraţi, la o reuniune de taină după alegeri, că nu pleacă nicăieri.

 

Un bilet şi pentru Nicuşor

Acestea fiind datele problemei, tinerii pedelişti s-au reunit pentru a-i da o mână de ajutor edilului, în a-şi ţine promisiunea. La ora 13.30, s-au prezentat la primărie pentru a-i aduce edilului biletul de avion către plaiurile însorite ale Braziliei, unde primarul se refugiază în fiecare iarnă. De fapt, tinerii pedelişti au venit la primărie cu două bilete, supradimensionate, pe numele primarului Mazăre, pe care scria mare „One way ticket", declarând că unul dintre ele ar putea fi oferit şi preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

pdl.jpg„Să stea liniştit ! Constanţa va rămâne pe mâini bune"

„Având în vedere faptul că astăzi, 21 decembrie, preşedintele Traian Băsescu îşi depune jurământul pentru un al doilea mandat, ne-am gândit să îl ajutăm pe domnul Mazăre să se ţină de promisiune. I-am cumpărat domnului primar un bilet «dus» către Brazilia. Sperăm să meargă pe deviza «fapte, nu vorbe». Să stea liniştit, că primăria va rămâne pe mâini bune. La fel şi Constanţa", a declarat Andrei Popa, membru al organizaţiei municipale de tineret PD-L Constanţa. Tinerii pedelişti au depus biletele la recepţia de la intrarea în sediul primăriei, acestea fiind preluate de către un gardian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • RIO 22 Dec, 2009 10:02 Este deja in Brazilia...se da cu zmeul ! ! !