Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea, dupa intrevederea cu Nicusor Constantinescu „Cred ca vor fi de partea lui Miron"

ro

22 Jan, 2010 02:25 2655 Marime text
cap_1.jpgPrezentă ieri la malul mării, pentru a fi prezentă la o lansare de carte, deputatul PSD de Constanţa, Manuela Mitrea, ne-a dezvăluit că miercuri seara a avut o întâlnire cu preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, unde s-a vorbit şi despre poziţia pe care organizaţia PSD de la Constanţa o va adopta în ceea ce priveşte liderul de partid pe care îl vor sprijini la alegerile din partid de peste câteva luni.

„Nu am abordat direct subiectul. Nicuşor, în numele echipei de la Constanţa nu şi-a exprimat clar poziţia pe care o vor lua dar eu cred că vor fi de partea lui Miron, mai ales că ei, de-a lungul vremii, mereu au colaborat. Orice organizaţie poate să spună că e de partea unui personaj sau a altuia, din cei care candidează", a completat parlamentarul de Constanţa.

Mitrea a mai adăugat că soţul său este sigur că va intra în competiţie şi că este foarte pregătit să preia şefia PSD-ului şi că „ştie ce are de făcut astfel încât PSD-ul să ajungă la guvernare până cel târziu 2010". „În fiecare organizaţie sunt curente. Degeaba ar spune preşedintele că eu merg cu «x» şi toată gruparea ar merge la fel. E ca la vot, e secret".

mitrea_nicusor_-_nicusor_constantinescu_07.jpgAfirmaţia pe care soţia viitorului candidat la şefia PSD-ului a făcut-o ieri, pare să fie una cât se poate de reală, cu atât mai mult cu cât, miercuri seara, deputatul PSD a fost prezent la o emisiune televizată la postul „de casă" al PSD-ului la Constanţa şi unde şi-a susţinut, evident, soţul în legătură cu planurile sale din perioada următoare în ceea ce priveşte viitorul PSD-ului. În alte condiţii, şansele ca astfel de discuţii să fie purtate în acest mediu erau şi minime şi nepotrivite. Cu atât mai mult cu cât, la vremea în care Mazăre şi echipa cu care venea la momentul 2003, în PSD a avut parte de sprijinul consistent al celui care la acea vreme deţinea funcţia de secretar general al partidului, Miron Mitrea. Dacă echipa PSD de la Constanţa va decide să se apropie la alegerile din partid de cel care le-a bătătorit intrarea în PSD, practic, în acest mod s-ar întoarce într-un fel favorul pe care Mitrea l-a făcut celor doi lideri.

Sprijinul social-democraţilor de la Constanţa pare însă mai real decât posibilitatea ca tandemul Mazăre - Constantinescu să-i acorde încrederea „prietenului" Geoană, despre care se ştie că nu a avut relaţii tocmai bune în ultimul an. Un exemplu evident de lipsă de cooperare este implicarea PSD Constanţa în campania pentru europarlamentarele de anul trecut.

„Se descurcă şi fără violet"

Cât priveşte culoarea dominantă a acestor zile şi subiectul care a deturnat atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme ale ţării - violetul, Manuela Mitrea a explicat că soţului său nu-i trebuie astfel de energii. „Soţul meu nu are nevoie de culoarea violet, se descurcă şi fără", a conchis deputatul PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • terente 22 Jan, 2010 21:02 Comentatoarea Sarmalis Argentus Penis ,mare specialista in probleme de tot felul,a desoperit,dupa adanci si profunde studii ca regina Angliei a finantat prinderea si uciderea lui Terente iar Regina Maria a fost amanta acestuia.Mai mult,Terente dorea sa studieze la Oxford dar cererea pentru bursa a fost retinuta la cabinetul reginei si n-a fost informata de existenta ei.Este normal ca o savanta de talia Sarmalei sa fie preocupata de politca si comentarii.Te cunoastem bine madam Sarmala si ar trebui ca redactiile sa-ti studieze aberatiile de pe SITE-ul tau si sa nu-ti mai acorde spatiu la rubrica "comentariu".Cine nu crede,sa caute pe google la SURMELIS si are sa se convinga
  • surmelis argentina pusa 22 Jan, 2010 11:18 REDIVIVUS bati campii !!! Lasa oamenii in pace si nu te mai lua de ei,chiar daca au FUSTA !!! MIRON MITREA este cel mai in masura sa ia CONDUCEREA PSD-ului in acest an si nu numai.
  • redivivus 22 Jan, 2010 06:59 Mare iubitoare de carte,Manuela vine la Constanta sa faca cartile(sic).Discutia cu Porcusor a fost tandra si la obiect:ce pozitie trebuie sa ia el,ca in ceea ce o priveste,ea,poate lua ,daca e cazul,mai multe pozitii.Niciodata nu se va vorbi prea mult de lipsa de caracter si de obraz cand e vorba de politicianistii cu sau fara fusta.Manuela vrea sa fie idilica,amintind de timpurile de alta data ,cand incepatorul in ale mafiei,Mazare Stefan, a dus la PSD voturile luate ca independent,sprijinit de Trica Manivela,dupa cum declara consoarta sa.De la o vreme,PSD a intrat pe mana nevestelor.N-au invatat nimic de la Nina care nici nu sufla in front.Pentru functia suprema in partid,Mitrea se pregateste intens inca de pe vremea cand era revizor tehnic auto de autobaza.Devenind sef sindicalist,la FRATIA,tradeaza miscarea sindicala si-isi face partid, PSSR si se arunca la marele ciolan fuzionand cu PDSR.Deja de atunci Mitrea era acuzat de coruptie,deturnare de fonduri,terorism sindical,si complicitate cu PDSR-ul lui Iliescu.Pana la urma nu conteaza cine tine volanul pesedeului in mana:ori Geoana,ori Mitrea,sau golanul de Ponta tanarul care reprezinta viitorul in PSD sau Nastase,toti sunt facuti din acelasi aluat mizerabil.Poate ca muierile din PSD vor prelua comanda si vor salva partidul ca vestitele gaste din Capitoliu.