Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii si-au deschis portile

ro

28 Jul, 2009 03:57 890 Marime text

În contextul menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii, membrii organizaţiei municipale PNL Constanţa au demarat o campanie denumită sugestiv „Porţi Deschise".

Liberalii constănţeni au decis să aibă un program permanent de întâlniri cu cetăţenii municipiului, prilej de a discuta, de a identifica şi cuantifica problemele cu care se confruntă, precum şi de a stabili, împreună, posibile variante de soluţionare.  Campania „Porţi Deschise" se va derula sub forma unor audienţe în zilele de luni şi miercuri, în intervalul orar 11.00 - 13.00, la sediul organizaţiei municipale PNL Constanţa din bulevardul Ferdinand nr. 97 sau sub forma unor petiţii lăsate la secretariatul organizaţiei, zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 18.00.

Şi pentru a dovedi că sunt la zi cu tehnologia, dar şi pentru operativitate, liberalii tomitani au anunţat că  petiţiile pot fi trimise şi pe adresa de e-mail pnl.constanta@pnl.ro.

„Prin acest demers ne arătăm disponibilitatea de a rezolva problemele constănţenilor prin intermediul consilierilor locali, judeţeni şi al parlamentarilor liberali", a subliniat preşedintele interimar al organizaţiei municipale PNL Constanţa, Aurel Butnaru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii