Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fructe de aproape un miliard, pentru cadourile de Craciun

ro

25 Dec, 2009 03:12 1670 Marime text
Primăria a cumpărat şi fructe pentru pachetele oferite elevilor şi preşcolarilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Portocalele şi bananele au fost achiziţionate prin licitaţie. În urma unei cereri de oferte, la care s-au prezentat patru agenţi economici, a fost desemnată câştigătoare SC Trafic Systems SRL Constanţa. Municipalitatea a fost dispusă să ofere 125.550 lei, însă preţul cel mai scăzut, oferit de societatea câştigătoare a fost de 75.540 lei. Aşadar, firma a oferit un preţ de aproape jumătate din valoarea estimată, obţinând în schimbul fructelor aproximativ 900 milioane de lei vechi, cu tot cu TVA. Contractul a fost atribuit pe data de 3 decembrie. Deocamdată nu ştim care a fost cantitatea de fructe achiziţionată, întrucât documentaţia de atribuire nu a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), dar vă vom ţine la curent. În invitaţia de participare la cererea de oferte, publicată în SEAP, se precizează că documentaţia de atribuire putea fi ridicată, contra-cost, în schimbul sumei de 50 lei, de la sediul administraţiei locale, din str. Ecaterina Varga. Precizăm că societatea Trafic Systems îi are ca patroni pe Monica şi George Dan Fătu, fiecare având câte 50 de procente din părţile sociale. Acesta din urmă, mai este asociat şi în SC Columna Tours SRL, dar şi în Fix Services Distrib SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 26 Dec, 2009 18:28 Ce face primararul TUDOR NADRAG si consilierii locali ,in frunte cu liberalul IONEL CHIRITA cu FABRICa S.C. COMET S.A. HARSOVA cu profil de constructii metalice si montaj ??? Pe fostul director, d-l inginer TROMIADIS MIRCEA l-au indepartat "discret", "subtil" de la conducerea acesteia ,in urma cu cativa ani de zile .Ce ROL are liberalul IONEL CHIRITA in conducerea FOSTEI FABRICI de constructii metalice ,S.C. COMET S.A. HARSOVA ??? Ce face PRIMARIA orasului HARSOVA de Constanta cu o fabrica de constructii metalice ??? pentru care trebuie sa plateasca foarte multi bani ,ani de zile.Ce calitate are in realitate inginerul de mecanica auto NEGRILA CORNEL ??? patron sau un simplu subordonat al unei persoane care a avut ACTIUNI la aceasta FABRICA ,IONEL CHIRITA ???
  • PMS VICTORIE 26 Dec, 2009 00:12 VEZI MISCAREASOCIALISTA.RO
  • surmelis argentina pusa 25 Dec, 2009 13:56 Primaria orasului HARSOVA de Constanta ,prin serviciul Social local,a acordat pachete cu alimente numai persoanelor care sunt SOMERE,VETERANI DE RAZBOI, urmasilor acestora si PENSIONARILOR . COPIII aflati in PLASAMENT FAMILIAL au fost ELIMINATI de pe lista de AUTOR. De ce ??? Unii MUMA si altii CIUMA !!! Alianta PSD TUDOR NADRAG si liberalii condusi de IONEL CHIRITA aplica legea SEPARATISMULUI, IGNORANTEI si CRETINISMULUI POLITIC. RUSINE voua ,"crema societatii" !!! Poate ,ca daca erati NASCUTI SI CRESCUTI in acest oras va durea SUFLETUL de DESTINUL si IMAGINEA acestuia.