Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După două demisii în 2010, Se caută alt secretar pentru Primăria Pantelimon

ro

26 Jan, 2011 02:11 912 Marime text
După ce în iulie, respectiv noiembrie 2010, cei doi foşti secretari ai Primăriei Pantelimon au demisionat, fiind nemulţumiţi de salariile pe care le primeau, ANFP organizează un nou concurs pentru a se găsi un nou ocupant pentru postul vacant.

Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 25/24.I.2011, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere vacante de secretar al comunei Pantelimon urmând ca 23 februarie să se desfăşoare proba scrisă, iar pe 25 ianuarie interviul. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial. Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată si completată de H.G. 1173/2008.

În luna iulie a anului trecut, primăria a rămas fără secretar. Ion Moga a renunţat la funcţia pe care o deţinea în primărie după ce a aflat că i se va tăia 25% din salariu. Imediat după plecarea acestuia, primarul din localitate ,Vasile Neicu, a căutat un nou secretar, găsindu-l pe Răzvan Iacob, fost angajat al Consiliului Judeţean Constanţa, disponibilizat în urma restructurărilor din vara lui 2010. Se pare însă că nici acesta nu a reuşit să rămână prea mult în instituţie, pentru la data de 1 noiembrie a părăsit şi el locul de muncă pentru acelaşi motiv: banii prea puţini pe care îi primea. „Lua cam opt milioane de lei vechi în mână, iar pe navetă dădea cam trei. Mai rămânea cu foarte puţini bani şi acesta a fost motivul pentru care s-a hotărât să plece", declara primarul comunei la sfârşitul lunii octombrie 2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii