Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Crin's team" Constanta, in curs de constituire

ro

19 Jul, 2009 20:49 967 Marime text
conf_pnl_municipiu.jpgLideri din Biroul Municipal al PNL Constanţa sunt decişi să profite de timpul rămas până la alegerile prezidenţiale pentru a se apropia mai mult de electorat şi a-şi asigura îndeplinirea obiectivului propus: obţinerea a minimum 20% din voturile valabil exprimate pentru candidatul la şefia statului, Crin Antonescu. 

Convinşi că preşedintele PNL are şanse reale de a ajunge în turul II al scrutinului prezidenţial din toamnă, liberalii constănţeni au pornit o acţiune de reorganizare atât la nivelul filialelor locale, cât şi al celor de cartier. Anunţul a fost făcut sâmbătă, de preşedintele interimar al PNL Constanţa, Aurel Butnaru. „Am demarat reorganizarea celor 27 de filiale de cartier prin alegerea de noi birouri ce vor avea ca atribuţii apropierea de cetăţeni, monitorizarea activităţii membrilor, precum şi înlăturarea fraudelor electorale. Vom avea echipe care vor preîntâmpina turismul electoral sau alte forme de fraudare", a declarat Butnaru.

La rândul său, vicepreşedintele Dănuţ Culeţu a menţionat că toată reorganizarea are ca scop să revadă şi să reactiveze baza electorală a PNL din municipiul Constanţa, precum şi înregistrarea problemelor cetăţenilor şi prezentarea lor „pe masa reprezentanţilor Primăriei şi a aleşilor locali". „Nu vrem să căutăm vinovaţi, să aruncăm săgeţi, ci să aducem problemele oamenilor în atenţia celor abilitaţi să le rezolve. Vrem o legătură permanentă între cetăţeni şi consilierii municipali şi judeţeni", a adăugat Culeţu. În altă ordine de idei, consilierul municipal PNL, Victor Manea, a afirmat: „În Consiliul Judeţean se lucra mai bine decât în Consiliul Local Municipal Constanţa, unde se face multă campanie electorală", situaţie care a determinat ca problemele constănţenilor să rămână aceleaşi. Vicepreşedintele PNL, Dănuţ Culeţu, a specificat că, în campania preliminară prezidenţialelor, tinerii vor avea un rol important. „La nivelul fiecărui judeţ se va forma «Crin's team», în componenţa cărei vor fi 50 de persoane care vor trebui să contacteze câte 500 de familii din secţiile de votare arondate", a anunţat Dănuţ Culeţu. Această echipă se va constitui săptămâna aceasta, membrii ei urmând să înmâneze familiilor un mesaj scris din partea preşedintelui Crin Antonescu şi să completeze un scurt chestionar, ale cărui răspunsuri vor fi transmise la Bucureşti, la un „Call-center".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii