Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cojocaru cere demisia lui Dragomir si a lui Manea Dragomir - „Nu ma mai intereseaza acest om"

ro

26 Jun, 2010 03:09 2351 Marime text
cap_4.jpgPensionarii penelişti din Constanţa care au părăsit partidul încearcă prin orice mijloace să-l forţeze pe liderul municipal, Victor Manea, şi pe preşedintele judeţean, Gheorghe Dragomir, să-şi dea demisia.

Eugen Cojocaru, preşedintele exclus din PNL, a fost cel care a luat această iniţiativă, susţinând că „noi, pensionarii, vom reveni în PNL numai după ce îşi vor da demisiile preşedintele Dragomir şi Victor Manea". Însă problema revenirii în partid nu se poate pune în cazul unui membru exclus. Cu toate acestea, argumentele pe care le invocă Eugen Cojocaru în susţinerea acestei cereri fac referire tot la alegerile municipale, în urma cărora preşedinte al organizaţiei locale Constanţa a devenit Victor Manea. „Am fost alături de cei doi pentru că am crezut că respectă principiile liberale, dar aşteptările noastre au fost trădate prin comportamentul de care au dat dovadă la alegerile municipale", a spus Eugen Cojocaru. Motivele „despărţirii" majorităţii pensionarilor de liberali sunt tot aceleaşi, care i-au determinat să părăsească sala în timpul alegerilor. „Cei doi delegaţi desemnaţi de PNL Bucureşti cu arbitrarea acestor alegeri au petrecut noaptea premergătoare alegerilor în restaurant alături de Victor Manea. Alegerile au fost fraudate şi prin convocarea unor persoane din alte localităţi din judeţ", a mai precizat Eugen Cojocaru. Preşedintele Gheorghe Dragomir, în schimb, nu vrea să mai vorbească despre fostul penelist. „Nu mai vreau să comentez nimic despre acest om, despre ce a făcut el în partid. Nu mă mai interesează ce face", a afirmat Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • inca Liberal 28 Jun, 2010 11:39 Dragomire ai fost LAS de cand te stiu. Cand Chelaru si Popescu au muncit sa ajungi Deputat le-ai promis ca ii aperi de Balaur Tucan, dar cum ai ajuns Deputat nu ai stiut cum sa-i dai afara, esti un mare mincinos, i-ai vandut lui Tucan pentru un Pumn de bani, sa-ti fie rusine este o mare Rusine pt PNL. O sa vina vremea sa platesti
  • DNA 27 Jun, 2010 22:11 Dragomire cum ai ajuns deputat? Ai cumparat 10000 de voturi cu 1 milion votul numai la Navodari? Ai platit si li beralii fraiere. In Balcescu a cumparat Baiazid, in Lumina Hanganu, o sa spui tu tot caand ajungi la BECI
  • Cristi 27 Jun, 2010 20:41 Ce tot vrea securistul asta de Cojocaru. Nu se lasa mosul. Il preseaza Culetu ca a ramas pe afara de tot. Sa lase Pnl-ul in pace si sa nu-i mai poarte de grija. Masa de manevra, altceva nu sunt. In sfarsit PNL Constanta a scapat de machedoni.