Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 31 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciuciuleacă de la Partidul Poporului şi-a dat demisia. Urmează demisii în masă la Constanţa

ro

18 Mar, 2011 01:00 2931 Marime text

ciuciuleaca_maria_ciuciuleaca_1.jpgDupă ce acum două săptămâni vicepreşedintele Partidului Poporului de la Constanţa, Nicolae Aldea, şi-a dat demisia, invocând că nu s-a regăsit în politică, ieri, exemplul i-a fost urmat de Maria Ciuciuleacă. Preşedinta de la Constanţa a Partidului lui Dan Diaconescu a declarat că şi-a dat demisia deoarece deciziile celor din teritoriu nu erau luate în seamă de şefii de la centru. „Motivele pentru care mi-am dat demisia sunt următoarele: modul dictatorial de conlucrare cu conducere de la centru, nesprijinirea activităţii teritoriale de către conducere centrală, transformarea acestui organ în organ de bârfă, imixtiuni de alte organizaţii teritoriale în activitatea judeţului pe care l-am condus", a scris în cererea de demisie Maria Ciuciuleacă.

ciuciu_sediu_partid.jpgFosta preşedintă a partidului lui Diaconescu de la Constanţa a precizat că, zilele următoare, vor urma şi alte demisii ale membrilor. În ceea ce priveşte viitorul său politic, Maria Ciuciuleacă a dat de înţeles că ar putea adera la alt partid politic. „Consider că după efortul depus în activitatea zilnică, atât material, cât şi fizic, trebuie să mă bucur de mai mult respect şi totodată să se ia în considerare şi propunerile mele, de cele mai multe ori constructive, fiind acceptate tacit şi de ceilalţi membri ai Biroului Permanent Naţional", a conchis Maria Ciuciuleacă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Fuga 18 Mar, 2011 10:22 Fuge infractoarea ca a fost descoperita de populatie. Nu-i prost Diaconescu de o suteaza.A fugit si Aldea Nicolae inaintea ei, ea a mai stat sa nu bata la ochi.
  • basescu 18 Mar, 2011 08:16 e partidul pdl ului care scadea in sondaje-facut sa apere infractiunile lui dan diaconescu...e mafie mare de la ibiza in spatele lui dan diaconescu care va simti in curind pedeapsa divina-fraieri sa voteze vor fi