Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias&Co dezinformează? Stavrositu - „Nu s-a luat nicio decizie vizavi de PDL Constanţa"

ro

31 Jan, 2011 02:05 2137 Marime text
cap_8.jpgDeputatul Maria Stavrositu nu este dispusă să piardă şefia organizaţiei municipale PDL Constanţa, sperând că încă nu s-a luat o decizie în privinţa acestei filiale

În timp ce o tabără a PDL Constanţa susţine că liderii de la centru ai partidului au clarificat situaţia internă a organizaţiei, o altă grupare a filialei de la malul mării consideră că situaţia este încă neclară şi că o decizie pentru limpezirea ei ar putea fi luată astăzi.

Întrebată dacă va candida din nou la şefia organizaţiei municipale a PDL Constanţa, Maria Stavrositu a declarat că liderii centrali ai formaţiunii nu au decis ca alegerile din 5 iunie 2010, în urma cărora a fost desemnată preşedinte, să fie invalidate. Reamintim că lunea trecută a avut loc, la sediul central al PDL, o întrevedere între Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu şi reprezentanţii organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, în scopul încercării de a aplana disensiunile din sânul filialei. De la întrunirea de săptămâna trecută, Maria Stavrositu şi susţinătorii ei au lipsit.

Nu este dispusă să accepte invalidarea mandatului

După întrevedere, reprezentanţii echipei Banias au anunţat că liderii de la centru au dat directive ca alegerile de la judeţ să aibă loc cât mai repede, până pe 20 februarie, căzând de acord ca alegerile de la municipiu să aibă loc ulterior. Cu alte cuvinte, conform declaraţiilor lui Florian Constantin, cel care îşi dispută şefia municipiului cu Maria Stavrositu, conducerea centrală a partidului ar fi dat de înţeles că alegerile pentru şefia municipiului de pe 5 iunie 2010 ar fi invalide. Maria Stavrositu îşi contrazice însă colegii, sau mai degrabă competitorii, afirmând că lunea trecută liderii PDL n-ar fi luat nicio decizie cu privire la municipiu şi că cele afirmate de reprezentanţii echipei Banias ar fi doar dezinformări. „Nu s-a luat nicio decizie vizavi de Constanţa. La Bucureşti doar au fost ascultaţi. Din câte am înţeles, mâine (n.r. astăzi) s-ar putea decide", ne-a declarat deputatul Maria Stavrositu. În ceea ce priveşte o potenţială nouă candidatură a sa pentru şefia organizaţiei municipale, în cazul în care s-ar relua procedura de alegeri, deputatul PDL a afirmat: „Sper să nu se ajungă acolo". Aşadar, Stavrositu nu este dispusă să accepte o eventuală invalidare a mandatului său de conducere a organizaţiei municipale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • postelnicu 31 Jan, 2011 18:31 Stavrositu este singura din PDL Constanta care vrea sa instaureze ordinea, competenta si dreptatea in organizatie. Alegerea ei nu convine unor bufoni, incapabili sau chiar penali din PDL Constanta. De aceea aceasta incercare de a o denigra. De altfel limbajul denigratorilor arata ce fel de specimene sunt in tabara anti-Stavrositu.
  • AZ 31 Jan, 2011 15:15 "Art. 110. - (1) Comisia nationala pentru statut, etica si litigii (CNSEL) este garantul respectarii prevederilor Statutului, precum si a regulamentelor adoptate pe baza si pentru aplicarea acestuia, de catre organismele si membrii partidului. Art. 111. - (1) CNSEL poate fi sesizata sau se poate autosesiza in legatura cu neconcordanta dintre decizii sau hotarari ale organismelor de conducere ale partidului si prevederile Statutului, in legatura cu incalcari ale drepturilor membrilor partidului recunoscute prin Statut sau cu privire la incalcarea criteriilor privind cariera politica, prevazute in regulamentul pentru cariera politica. (5) In cazul in care CNSEL considera ca o decizie sau o hotarare ori anumite prevederi ale acesteia sunt nestatutare, respectiva decizie sau hotarare ori respectivele prevederi ale acesteia nu isi mai produc efectele pentru viitor, fiind considerate anulate. (6) Impotriva hotararilor pronuntate de catre CNSEL, potrivit dispozitiilor alin. (3), organismul care a adoptat decizia sau hotararea poate face contestatie, in termen de 30 de zile, la Consiliul National de Coordonare, care se pronunta cu votul majoritatii, in prima sa reuniune. Hotararea CNC este definitiva." (Statutul PDL) Ce nu intelegi Manuela, ca de la Stavrosita nu avem pretentii?
  • adi 31 Jan, 2011 15:04 Tocmai ce s-a dovedit cine minte. Banias. N-or sa fie alegeri pe 19 febr, ca e la Bucuresti, drept atunci, Consiliul National De Coordonare. HA!!
  • alexandru 31 Jan, 2011 13:40 Pacat de PDL Constanta , se duce de rapa cu "oameni politici" ca Stavrositu = dezbinare , barfa , incompetenta ,etc .
  • viorel 31 Jan, 2011 09:18 Mult mai minte femeia asta. Nu gasiti nici o posibilitate sa scapati de ea???? Cei de la Bucuresti nu s-au saturat de ea?
  • eu 31 Jan, 2011 08:58 O sa decidem noi la alegeri sa te duci draq sa mulgi oile.
  • Sile this Millennium 31 Jan, 2011 06:57 B.P.N = INDECIZIE
  • Sorinel 31 Jan, 2011 00:14 O pacalice a politicii constantene apare si vorbeste sa se mai vada prin ziare, Stavrositu este cea care a distrus organizatia pdl cu minciunile si intrigile ei. Nu o mai vrea nimeni si bine ar fi sa nu o impuna nimeni caci altfel lumea va pleca si organizatia se va duce de rapa